Autor: Informer.rs

09.07.2024.

19:00

Foto: freepik

Magazin

3 znaka očekuje ludačka sreća u narednih 6 meseci! Imaće više novca nego ikada

Zvezde se dobro slažu za Ovna, Lava i Strelca!

OVAN

Narednih šest meseci obeležiće preplavljena energija i nepokolebljiva odlučnost. Planete Mars i Jupiter udružuju snage da bi vam dale značajan podsticaj u svim aspektima života. Najpovoljniji sektor je profesionalni. Dobićete neočekivane ponude za posao ili vas čeka unapređenje. Priznanje ćete dobiti na poslu, a tu činjenicu prati i novčani dobitak. Imate povoljne finansijske aspekte, tako da možete da štedite, investirate ili kupujete važne stvari. Na ličnom nivou, možda ćete imati jaku želju da se razvijate, posebno pred kraj godine. Meseci oktobar i novembar su pogodni za upis kurseva ili polaganje ispita. A u ljubavi imate zaštitu zvezda! Period je povoljan za početak novih veza. Ako ste slobodni, naredni meseci mogu da vam donesu novu romansu. 

LAV

Pod blagotvornim uticajem Sunca i Venere, zablistaćete u svim oblastima svog života! U svom ljubavnom životu doživećete trenutke intenzivne strasti i harmonije. To je najpovoljniji sektor, posebno krajem leta i u jesen. Zajedno sa voljenom osobom moći ćete da pomerite planine i imaćete samo prijatne događaje. Vaši odnosi će cvetati, i lični i profesionalni. U svojoj karijeri dobićete više prilika da pokažete svoje talente i sposobnosti. Finansijski, imaćete dodatne prihode, bilo kroz ličnu promociju ili kroz projekte. Krajem godine ćete otkriti nove hobije i uživaćete u slobodnom vremenu. 

Informer

STRELAC

Jupiter, planeta koja vlada vašim znakom, doneće vam sreću i beskrajne mogućnosti! Imaćete priliku da proširite svoje vidike, a putovanja će vam biti važna. Bilo da idete na egzotičnu destinaciju ili poslovni put, razvijaćete se, imaćete pristup drugim kulturama. Velike su šanse da se uključite u međunarodne projekte i moći ćete da proširite svoju mrežu kontakata. Upoznaćete ljude koji menjaju vaše perspektive i daju vam nove smernice u životu. Spremite se za romantične avanture i otkrijte strastvenu osobu u sebi, koja se ne plaši da se oslobodi. Finansijski ćete imati koristi od značajne zarade i novih izvora prihoda. Imaćete više mogućnosti za zaradu novca.