Autor: Informer.rs

11.07.2024.

07:19

Foto: Shutterstock

Magazin

Muškarci rođeni u ova 4 znaka osvajaju žene očas posla! Od njih nema boljih

ŠKORPIJA

Muškarci Škorpije su poput okeanskih dubina – misteriozni, intenzivni i neverovatno otporni. Zahvaljujući vladavinom Marsa i Plutona, oni poseduju moćnu mešavinu odlučnosti i snalažljivosti. Kada se suoči sa problemima, muškarac Škorpija ne samo da preživi; on caruje. Njegova nepokolebljiva snaga i usredsređenost ga čine prirodnom silom.

JARAC

Muškarci Jarčevi su oličenje izdržljivosti i snage. Pod vladavinom Saturna, planete discipline, pristupaju životu sa nepokolebljivom odlučnošću koja ne poznaje granice. Izazovi su samo odskočna daska za muškarca Jarca, podstičući njegovu ambiciju i vodeći ga ka uspehu. On takođe poseduje nepokolebljivu posvećenost prema svojim ciljevima.

Informer

OVAN

Muškarci Ovnovi su rođeni lideri, vođeni neustrašivom željom za avanturom i osvajanjem. Pod upravom Marsa, planete akcije, oni su neustrašivo borbeni i ne smetaju im prepreke ili neuspesi. Muškarci Ovnovi se lako bore sa izazovima, koristeći ih kao priliku da dokažu svoju hrabrost. Njihova hrabrost ne poznaje granice, što ih čini jednim od najhrabrijih pojedinaca u Zodijaku.

LAV

Muškarci Lavovi su poput pravih lavova – ponosni, kraljevske prirode i zaštitnički nastrojeni. Zahvaljujući vladavini Sunca, oni poseduju urođeno samopouzdanje po kome se ističu. Izazovi su jednostavno prilike za muškarca Lava da pokaže svoju snagu i otpornost. Njihova nepokolebljiva hrabrost i odlučnost čine ih strašnim protivnicima, navodi Astro Talk.