14.07.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 15. do 22. jula! Dupli pun Mesec u Jarcu donosi dramatične promene za 4 znaka

OVAN

Posao - Pred vama je veoma rizična nedelja jer će Mars napraviti loš aspekat sa Uranom pa će svi finansijski potezi biti pogrešni. Jednostavno, ne treba da se nadate nekom pomaku. Treba da se pripremite za kvarenje planova i iznenadne preokrete. Probajte da budete tolerantniji.

Ljubav - Venera u Lavu odnosi vam nova poznanstva. Upoznaćete atraktivnu osobu koja pleni pažnjom, a vama će to biti izazov. U narednim danima ćete više izlaziti i upoznavati nove ljude. Lavovi će vam biti privlačni.

Zdravlje - Lošije.

BIK

Posao - Mars u aspektu s Uranom vas upozoravaju da 15, 16. i 17. jula ne treba da donosite bilo kakve radikale odluke. Imaćete potrebu da menjate sve, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Opterećeni ste raznim problemima, a  porodica vam ne pomaže u tome. Sklonost ka potezima "sve ili ništa" može skupo da vas košta ko kraja jula.

Ljubav - Vi ste u fazi kada ne možete ništa da trpite. Partner je pikazan Venerom u Lavu, pa će zahtevati pažnju, poklone i dela, a vi trenutno niste u stanju to da pokažete. Probajte da sačuvate odnose sa osobama koje volite, jer više nego ikada želite da odstranite ljude vam ne odgovaraju.

Zdravlje - Lošije.

Informer

BLIZNACI

Posao - Merkur u Lavu vam daje velike ambicije. Veoma ste odsečni u komunikaciji, a naredna nedelja će biti u znaku pregovora. Mars i Uran i Biku donose vam tajne neprijatelje i početkom sedmice ćete saznati ko vam je radio iza leđa.

Ljubav - Venera u Lavu daje vam flert preko poruka. To znači da će biti izjava ljubavi ali i dogovora o susretima. Nije isključeno da će vam neko izjaviti ljubav. U periodu ste kada možete da sretnete ljubav svog života.

Zdravlje - Psihološki problemi.

RAK

Posao - Sunce u prvom polju daje vam dobru organizaciju, ali i priliku za dodatnu zaradu. U narednim danima treba da iskoristite moć planeta da dobijete bonus ili povišicu. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste na koga se oslanjate, jer čekanje da vam prijatelj "vrati" uslugu može skupo da vas košta.

Ljubav - Saturn uveliko ide unazad, pa stara ljubav kuca na vaša vrata. Iznenadiće vas pojavljivanje osoba koje niste dugo videli, a moguće je i pomirenje. Jedna osoba iz inostranstva će želeti da obnovite kontakt.

Zdravlje - Dobro.

Informer

LAV

Posao - Aspekat Marsa i Urana u Biku donosi vam neočekivan događaj na radnom mestu. To može da uslovi i promenu trenutne pozicije u karijeri. Isto tako ćete biti spremni da rizikujete u poslovnom smislu, a na kraju možete lako da se kajete. Nedelja u kojoj je bolje da ostanete suzdržani od radikalnih odluka.

Ljubav - Venera u vašem znaku od 11. jula donosi vam emotivni preokret. Spremite se za pozive, moguće zaljubljivanje i strastvenu romansu. Bićete jedan od najprivlačnijih znakova u Zodijaku. Ukoliko ste slobodni, treba da se spremite da budete osvojeni.

Zdravlje - Lošije.

DEVICA

Posao - Merkur i Venera u dvanaestom polju ukazuju na nedefinisane odnose na poslu. Imaćete probleme sa poverenjem, tako da će vam teško biti da procenite ko su vam dobri saradnici u poslu. Venera u Lavu donosi vam dodatnu zaradu od honorarnog posla za koji nećete biti prijavljeni.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam tajnu simpatiju. Retrogradni Saturn uslovljava povratak u prošlost, tako da će vam se pojaviti stara ljubav. Neko sa kim imate neraščišćenje račune može da vam predloži susret kako biste popravili odnos. Ovo je vreme kada karmički dugovi dolaze na naplatu.

Zdravlje - Nesanica.

Informer

VAGA

Posao - Venera u Lavu donosi vam snažnu podršku prijatelja, pa čak i u poslu. Vaše ambicije rastu, pa ćete praviti nove planove kako da ostvarite svoje snove. Ako se bavite nasledstvom ili očekujete sponzorstvo, u intervalu od 15. do 17. jula sve može da se zakomplikuje.

Ljubav - Mars u aspektu sa Uranom može da donese iznenadan prekid emotivnog odnosa zbog događaja koji nećete moći da prevaziđete. Takođe, ukoliko ste u braku, možete da očekujete iznenadan potez partnera koji niste očekivali.

Zdravlje - Dobro.

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Uran u izazovnom aspektu donose vam  kriznu nedelju u kojoj ćete biti skloni iracionalnim potezima. Ako imate poslovnog partnera, znajte da će doći do velike promene u odnosu, a vaša tvrdoglavnost može samo dodatno da pogorša situaciju.

Ljubav - U fazi ste kada ne želite bilo šta da tolerišete, a partner će očekivati dokaze da ga volite. Zbog Venere u Lavu lako možete da gajite osećanja prema kolegi sa posla. Mars i Uran u vama bude potrebu iznenada da prekinete odnose sa svim ljudima koji vam ne odgovaraju.

Zdravlje - Lošije.

Informer

STRELAC

Posao - Mars i Uran donose vam turbulentnu nedelju sa neočekivanim događajima. Jedno je sigurno, na poslu će vam svega biti dosta, a ako sarađujete sa Bikovima, odnos će biti zategnut. Venera u Lavu donosi vam priliku za rad u drugom gradu. Razmatraćete nove poslovne mogućnosti.

Ljubav - Merkur u Lavu donosi vam susret sa osobom iz drugog grada. To takođe može da bude neko ko je došao iz inostranstva. Venera u Lavu pogoduje zajedničkim putovanjima. Blizanci i Lavovi će vam biti privlačni.

Zdravlje - Dobro.

JARAC

Posao - Početkom naredne nedelje možete lako da saznate za izdaju bliskog prijatelja, koji vam je bio i podrška na poslovnom planu. Konjukcija Marsa i Urana može da izazove rušenje dosadašnjih očekivanja, tako da ćete morati da se oslobodite iluzija o nekim stvarima. Pun Mesec biće ponovo u vašem znaku 21. jula, tako da se spremite za velike promene. 

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam susret sa atraktivnom osobom koja će vas oboriti sa nogu. To može da bude i neko ko je razveden. Retrogradni Saturn vas čini ranjivim, pa ćete rado razmišljati o staroj ljubavi.

Zdravlje - Slabije.

Informer

VODOLIJA

Posao - Pred vama je teška nedelja u kojoj ćete biti skloni radikalnim odlukama. Imaćete potrebu da napravite preokret, kako na poslovnom, tako na privatnom planu. Pun Mesec u Jarcu donosi vam period u kojem će sve tajne isplivati na površinu. 

Ljubav  - Venera u Lavu donosi vam poznanstvo sa osobom koja je poznata. To je neko ko je atraktivan i popularan. Ipak, zbog negativnog perioda nećete olkako dozvoljavati sebi da se prepustite ljubavnom zanosu. Moguća je neočekivana selidba ili problemi sa stanom.

Zdravlje - Loše.

RIBE

Posao - Naglašeno šesto polje donosi vam puno posla, ali i probleme u komunikaciji početkom nedelje. Zbog nesuglasica i problema u razumevanju možete da ugrozite odnose sa osobama koje su vam važne za posao. Čuvajte se ishitrenih poteza i budite oprezni u saobraćaju.

Ljubav - Merkur u Lavu daje vam susret sa osobom koju poznajete preko posla. Mnoge Ribe imaće simpatiju na poslu. Retrogradni Saturn donosi vam karmičke dugove, pa ćete sretati osobe koje dugo niste videli.

Zdravlje - Dobro.