Autor: Informer.rs

16.07.2024.

07:19

Foto: Shutterstock

Magazin

Pred nama je moćan astro period! Venera je ušla u Lava - 2. avgusta nikako ne treba da radite jednu stvar

Tokom ovog tranzita, možda ćemo se osećati strastvenije, toplije i zahtevnije. Postoji snažna potreba za ljubavlju, divljenjem, fizičkim dodirom, komplimentima i poklonima. Ovaj period je idealan za fokusiranje na samoljublje, jer žudimo da budemo voljeni i da nam se dive.  Umesto toga, ispunite se ljubavlju, komplimentima i počastite se malim poklonima.

30. jul - nežne veze

30. jula, Venera na 23 stepena Lava će praviti trigon sa Hironom na 23 stepena Ovna, nudeći priliku za isceljenje kroz otvorene i nežne veze. Ovaj trigon nam omogućava da se pozabavimo ranama u odnosima i pronađemo rešenja kroz ljubav i razumevanje.

Informer

2. avgust - loš datum za ulaganja 

Konačno, 2. avgusta će Venera na 26 stepeni Lava u kvadratu sa Uranom na 26 stepeni Bika, donoseći iznenadne i neočekivane promene u ljubavnim i finansijskim stvarima. Ovaj kvadrat može izazvati naše ideje o ljubavi i podstaći inovativno razmišljanje i prilagodljivost.

Venera u Lavu voli da se pokazuje

Venera takođe vlada finansijama, a kada je u Lavu, skloni smo da budemo velikodušniji sa novcem. Sjajan je trenutak da se počastite, razmazite i prigrlite svoju unutrašnju kraljevsku pripadnost. Ovaj period je idealan za izgradnju samopouzdanja i prepoznavanje vaše vrednosti ljubavi.

Informer

Lav voli da se pokaže, pa ako ste u vezi, možda ćete se osećati pozvanim da obasipate svog partnera ljubavlju, afirmacijama i poklonima. Ovaj tranzit donosi želju da budete veličanstveni, smeli i spontani, želeći da pokažete drugima koliko ste zaista neverovatni. Seksualne želje se mogu povećati, čineći odvajanje seksa od ljubavi težim. Tokom ovog vremena, jednostavno želimo da se osećamo voljeno i cenjeno. Lavova romantična priroda čini ga savršenim vremenom da svoj ljubavni život začinite romansom i novim avanturama.