Autor: Informer.rs

24.07.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Mars je ušao u Blizance! 3 znaka neka se spreme za sudbinske promene do 5. septembra

Mars u Blizancima je astrološka pozicija koja donosi dinamičnost, radoznalost i izražajnost. Kada je Mars u ovom znaku, energija i akcija su usmereni prema intelektualnim aktivnostima, komunikaciji i učenju.

Ono što nas od ovog trenutka očekuje, naročito Ovnove i Škorpione, u najmanju ruku možemo reći da neće biti dosadno.

Mars će svojim ulaskom u Blizance aktivirati našu mentalnu gimnastiku, ali i pojačati potrebu za kretanjem, putovanjima, sportom, i želju za brzinom, u svakom smislu.

Mars u aspektu sa Plutonom

Prvih dana, Mars će praviti dobre aspekte sa Plutonom , zatim sa Suncem (25.7 do 27.7), što znači da ćemo do kraja jula imati podršku planeta u svim akcijama, poslovnim, privatnim, emotivnim, pa ako imamo potrebu da nešto uradimo ili da se odlučimo u vezi nečega, ovih dana možemo doneti dobre odluke i pokrenuti konstruktivne akcije, napraviti dobre planove.

Informer

Vladar znaka Blizanaca je Merkur, a on tokom ovih dana menja znak i ulazi u svoje mesto sedišta, u Devicu. To bi ovog Marsa moglo obojiti cinizmom, kritičnošću i cepidlačenjem u odnosima, ali u poslovima veoma preciznim i tačnim.

Mars u Blizancima donosi energiju koja je fokusirana na komunikaciju i mentalne aktivnosti. Osobe sa ovom pozicijom Marsa su često brze, prilagodljive i uvek spremne za novu avanturu, bilo da se radi o učenju nečeg novog ili istraživanju novih ideja.

Mars u Blizancima imaće snažan uticaj na sve znakove, posebno na Blizance, Vodolije i Vage. Sa druge strane, neće prijati Devicama, Ribama i Strelčevima.