Autor: Informer.rs

26.07.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 26. jul! Ovnovi prave greške na poslu, a evo ko može da očekuje početak ljubavne veze

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas:

OVAN

LJUBAV: Pojaviće se konkretan problem zbog koga nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Napravićete greške pri radu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

BIK

LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav. POSAO: Naići ćete na prepreke na planu karijere. Nećete biti u stanju da date svoj maksimum. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI

LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan i frustriran zbog problema iz drugih sfera, a to će se preliti na odnos. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja ako ste u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti neke nepoželjne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV

LJUBAV: Moguć sukob na relaciji partner-prijatelji. Takođe, nećete uspeti da ostvarite planirani izlazak. POSAO: Može se desiti da imate problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Povreda.

DEVICA

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere, pogotovo u kontaktu sa institucijama sistema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VAGA

LJUBAV: Probudiće se osećanja prema nekome iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda biti kritikovani. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati, ali to je samo privremeno. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim ćete stupiti u kontakt putem interneta. POSAO: Imaćete većih finansijskih poteškoća. Mogući su neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da nećete imati sreće u ljubavi. Ako ste već u vezi, moguć je raskid. POSAO: Bićete opterećeni obavezama dok će vam u isto vreme nedostajati energije. ZDRAVLJE: Slabo.

Informer

JARAC

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa izabranom osobom. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se bave bilo kakvim transportom. ZDRAVLJE: Moraćete da posetite lekara.

VODOLIJA

LJUBAV: Ostvarićete više zanimljivih poznanstava, a moguća je i veza sa nekim koga ste skoro upoznali. POSAO: Blokirani ste i zato ćete razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Konfuzna situacija, jer ćete maštati o više različitih osoba. POSAO: Mogući pravni problemi, zbog čega je jako bitno da ispoštujete sve propise. ZDRAVLJE: Gastritis.