31.07.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za sredu 31. jul! Bikovi ulaze u kombinaciju sa prijateljem, a evo kom znaku stiže brdo love

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Zaista možete imati sreće kada je ljubav u pitanju, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Moguće promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Ostvarićete nedefinisanu vezu sa nekim od prijatelja. Sve može konfuzno da se završi. POSAO: Bićete u skladu sa trendovima, što će povoljno uticati na vašu karijeru. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Elokventnost će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Možda ćete uložiti u nešto plodonosno. Izbegavajte impulsivnost i sve će biti dobro. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete privlačni, ali i pomalo nervozni ili čak agresivni. Zbog toga će vam biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Mogući su problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Moguća je velika sreća u ljubavi. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. Moguć priliv novca i uspeh u svemu u vezi sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se suočite sa nekim problemima u odnosu. POSAO: Doživećete uspeh u karijeri, posebno ako radite nešto što ima veze sa filmom, fotografijom ili medijima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete zadovoljni jer ćete konačno ostvariti harmoniju u odnosu. POSAO: Moguć rad u inostranstvu ili uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ulazite u period u kome imate velike šanse da ostvarite baš onakav odnos o kakvom ste sanjali. POSAO: Dobit od partnerskog posla, pogotovo sa umetnicima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Blago povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga s kim radite. POSAO: Vaš kreativni naboj će biti ogroman, što je posebno dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vrlo uzbudljiv period za ljubav. Ostvarićete kompletnu vezu, koja podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Moguća dobit od nekretnina. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za izlazak, gde ćete upoznati zanimljive osobe. POSAO: Bićete previše samouvereni pri špekulisanju, zbog čega se možete razočarati rezultatima. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Ostvarićete fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete uspešni u bavljenju sportom i u kreativnom radu u najširem smislu. ZDRAVLJE: Solidno.