02.08.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 2. avgust! Rakovi će se zaljubiti do ušiju, a ovaj znak očekuje stresan period na poslu

OVAN

LJUBAV: Dobro slaganje sa partnerom, ali ako ste sami, danas nećete naći ljubav. POSAO: Bićete vrlo motivisani jer ćete dobiti profitabilnu priliku. Sreća sa finansijama. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada biće impresionirana vašim kapacitetom za uživanje. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Zaljubićete se u nekog nepristupačnog. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za duhovni rad, ali ne i za nešto drugo. Bićete lenji i manjkaće vam inicijative. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Informer

 

RAK

LJUBAV: Moguća nova ljubav u vašem životu ili sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija, ali inače će vaš radni elan biti vrlo visok. ZDRAVLJE: Povreda.

LAV

LJUBAV: Imaćete probleme u ljubavnom životu. POSAO: Ovo je period inovacije i možete imati uspeha u svemu što je novo ili u vezi sa modernim tehnologijama. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je van vaše lige, ali o toj osobi moći ćete samo da maštate. POSAO: Uspeh u radu u medijima, pogotovo na televiziji ili na filmu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Harmonija u odnosu i uopšte pozitivna atmosfera. Uživajte u ovom povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Rad od kuće ili rad u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete otići na romantično putovanje sa partnerom ako ste već u vezi ili ćete doživeti romansu na putovanju. POSAO: Dobit od partnerstva. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete sumnjičavi u vezi sa svim što partner uradi ili kaže. POSAO: Ako se bavite kreativnim radom, možete mnogo toga postići. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav i biće mnogo strasti u vašem ljubavnom životu, ali moguća je i nervoza. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA

LJUBAV: Dan neće biti povoljan za vaš ljubavni život. Uradićete nešto čime ćete ugroziti svoju sreću. POSAO: Stres na radnom mestu i promena uslova rada. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu samo zato što će vam teško biti da ostvarite ljubav, inače osećanja neće manjkati. POSAO: Problemi izazvani lošim okolnostima. ZDRAVLJE: Slabije.