03.08.2024.

11:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 3. avgust! Ovnovima slede promene na poslu, a ovaj znak očekuju ljubavni problemi

OVAN 

LJUBAV: Bićete vrlo prodorni i neće vam faliti samopouzdanja. Ipak, vodite računa da ne budete previše agresivni. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK  

LJUBAV: Lep porodični život. Uživaćete u intimnosti svog doma. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI 

LJUBAV: Postaćete meta ogovaranja ili ćete sami ogovarati druge. Šta god da bude, to će ugroziti vaše šanse da doživite ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

 

RAK  

LJUBAV: Osećaćete se zbunjeno i vaše emocije će biti rasute, zbog čega će vam biti teško da ostvarite bliskost. POSAO: Pre svega će vas interesovati zarada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Svima ćete biti privlačni, što će vam doneti brojne prilike za ljubav bez obzira na vaš status. POSAO: Stabilnost u oblasti karijere ili pozitivna promena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Uglavnom ćete biti skoncentrisani na karijeru i životni uspeh. Izgleda da nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa partnerom. POSAO: Vrlo ste ambiciozni u ovom periodu, zbog čega ćete biti mnogo prodorniji u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Ostvarićete odnos koji podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Imaćete želju da radite u inostranstvu, a moguće je i da ćete uspeti u tome. ZDRAVLJE: Dobro.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Nećete biti zadovoljni stanjem u ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. POSAO: Odličan period za sve koji se bave proizvodnjom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC  

LJUBAV: Bez iznenađenja u ovoj sferi. Moguće je da se baš ništa neće dešavati. POSAO: Nepovoljan period za one čiji posao podrazumeva kreativnost. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Nalazite se u povoljnom periodu za ljubav, bilo da ste u vezi ili u potrazi za ljubavlju. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. Novčana infuzija. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete zatvoreni i nepristupačni, zbog čega nećete imati uspeha u ljubavi čak i ako budete okruženi prilikama. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva. ZDRAVLJE: Stabilno.