Autor: Informer.rs

04.08.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Sutra stiže retrogradni Merkur! 3 znaka očekuje katastrofalan period, a evo ko će ostati bez para

Horoskop za avgust će zbog uticaja retrogradnog hoda Merkura biti vrlo težak za tri znaka, a to su Ovan, Škorpija i Riba.

Retrogradni Merkur donosi probleme, ali ne treba zaboraviti da ovaj period ujedno pruža priliku da završite započeti posao, preispitate svoje prioritete i poboljšate odnose sa drugima.

Informer

Za Ovnove, Škorpije i Ribe važno je da ostanu mirni, izbegavaju impulsivne odluke i fokusiraju se na ono što je najvažnije.

Ovan

Za Ovna će ovaj period biti posebno stresan.

Vaše aktivnosti i želja za novim dostignućima mogle bi da naiđu na neočekivane prepreke i da donesu jake sukobe. Budite spremni na činjenicu da se vaši planovi mogu promeniti u poslednjem trenutku, a razmirice i nesporazumi će postati česti gosti u vašem životu ovog avgusta.

Pokušajte da izbegnete impulsivne odluke i ostanete mirni, čak i ako se situacija čini beznadežnom. Takođe je važno obratiti pažnju na svoje zdravlje i štedeti snagu na poslu.

Informer

Škorpija

Za Škorpije, retrogradni Merkur donosi izraženu potrebu da preispitaju svoje prioritete.

Vaša navika da živite punim plućima i ništa ne propuštate, može vas dovesti do sagorevanja, pa je važno da usporite i završite projekte koje započnete.

U suprotnom, ovaj avgust mogao bi za vas da znači psiho-fizički slom i vrlo loš osećaj usled ogromnog stresa. Pokušajte da ne budete zaokupljeni malim stvarima i fokusirajte se na zaista važne stvari.

U avgustu vas očekuje i obnavljanje nekih starih odnosa i zaboravljenih kontakata.

Informer

Riba

Za Ribe će ovaj period označiti period fnansijske nestabilnosti, pa je važno pažljivo planirati svoje troškove i izbegavati velike kupovine.

U vašem ličnom životu mogu se pojaviti nesporazumi i svađe, pa pokušajte da budete tolerantniji i pažljiviji prema svojim najmilijima.

Ne donosite ishitrene zaključke i odluke, dajte sebi vremena da razmislite i analizirate situaciju. Ovo će vam pomoći da izbegnete mnoge probleme i održite harmoniju u vašoj vezi.