06.08.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za utorak 6. avgust! Lavovi se zaljubljuju do ušiju, ovaj znak neka povede računa o zdravlju

OVAN 

LJUBAV:Vaši planovi će se izjaloviti ili će vam propasti izlazak. POSAO: Zarada od posla će se ili smanjiti ili će plata kasniti. Očekujte problem ako se bavite trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Alergija.

BIK

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, ali osoba s kojom ste to neće biti. POSAO: Imaćete pravnih problema i problema u partnerskom poslu. Nemojte ništa forsirati, već sačekajte bolje vreme. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom pomoći će vam da rešite problem u odnosu, kojih trenutno ima poprilično. POSAO: Opterećeni ste poslom, ali to neće potrajati. ZDRAVLJE: Slabije.

Informer

 

RAK 

LJUBAV: Danas ćete biti daleko od bilo čega što je realno. Maštate o nekoj filmskoj ljubavi koja je nedostižna. POSAO: Uspešan rad u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

LAV

LJUBAV: Vaša strastvena priroda naići će na dobar odgovor od osobe koja vam se dopada. POSAO: Izvestan uspeh onima koji se bave proizvodnjom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Nećete znati "gde udarate". Jedino će biti sigurno da vam se sviđa više osoba. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Problemi sa stopalom.

VAGA 

LJUBAV: Harmonija u odnosu i zadovoljstvo na više nivoa, pre svega, emotivnom, ali svakako i na fizičkom nivou. POSAO: Pravni i administrativni problemi, kao i problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Bićete zaljubljive prirode, dan je vrlo povoljan za one koji traže ljubav. Možete doživeti filmsku ljubav. POSAO: Neočekivani troškovi ili će vaši dugovi stići na naplatu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

 

STRELAC 

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom i generalno lošom atmosferom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i bilo kom poslu koji zahteva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Bićete skloni tome da skrivate svoja osećanja ili da kršite nepisana pravila. Moguća tajna afera. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VODOLIJA 

LJUBAV: Niko neće moći da ispuni vaša prevelika očekivanja, pogotovo ne osoba sa kojom ste. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške pri radu, a bićete nezadovoljni rukovodstvom na poslu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko i nedostupan ili ćete maštati o nekome koga ne poznajete lično. POSAO: Zaturićete novac ili važna dokumenta. Vodite računa ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Loše.