Autor: Informer.rs

10.08.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 10. avgust! Blizanci uživaju u radu, a evo ko se zaljubljuje u nekog iz kruga prijatelja

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Moguća je loša komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Potrudite se da budete bolji slušalac. POSAO: Blokada u ovoj sferi ili lošiji uslovi rada. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: Lep dan za ljubav. Lak dogovor i emotivno povezivanje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bićete pritisnuti nekim finansijskim problemima koji će vas naterati da budete štedljiviji. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

Informer

BLIZANCI 

LJUBAV: Ako ste u vezi, i dalje će vladati napetost u odnosu, a ako ste sami lako se može desiti da se zaljubite u nekoga s kim radite. POSAO: Uživaćete u radu i imati mnogo uspeha. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK 

LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Novčana infuzija i lako dolaženje do pomoći novčane prirode. Ako vam treba podrška sistema, ovo je moment da je tražite. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Vrlo ste harizmatični. Samopouzdanje vam je uvek na visokom nivou što svakoga impresionira. POSAO: Možete dobiti manji novac, pogotovo od transakcija u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

DEVICA 

LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite svom ljubavnom životu, bićete preokupirani drugim stvarima. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu ili napraviti neku promenu u karijeri. ZDRAVLJE: I dalje osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Ako ste sami, vrlo je moguće da ćete sresti nekoga ko će u vama probuditi ljubavne emocije. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja, puni ste energije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako još niste našli ljubav, ovo je dan koji mnogo obećava u tom pogledu. Ako ste u vezi, doživećete divne trenutke sa voljenom osobom. POSAO: Moguće su kadrovske promene na poslu. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Informer

STRELAC 

LJUBAV: Nije vam dobar period za ljubav. Ali, ako u ovom periodu ima šanse da se nešto pozitivno desi u ljubavi, onda je to danas. POSAO: Moguće je da ćete započeti sopstvani biznis ili raditi od kuće. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da ostvarite kontakte sa nekim ko će vam se odmah dopasti, i u čijem društvu ćete silno uživati. POSAO: Moguć je izvestan dobitak ili uvećan priliv novca. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima, ali više će vas interesovati slobodni odnosi i prijateljstva, nego ozbiljne romantične kombinacije. POSAO: Manji uspeh za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Umor.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da ćete kriti svoja osećanja od voljene osobe, zbog nesigurnosti ili ćete imati tajnu vezu. POSAO: I dalje su mogući problemi pravne prirode. ZDRAVLJE: Poboljšanje.