Autor: Informer.rs

13.08.2024.

06:40

Foto: Shuterstock

Magazin

Dnevni horoskop za utorak 13. avgust! Ovnovi se zaljubljuju u osobu sa kojom rade, a evo ko napreduje na poslovnom planu

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Imaćete tendenciju da se zaljubljujete u osobe sa kojima radite. POSAO: Danas ćete biti vrlo aktivni i uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama pa i problemima u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK 

LJUBAV: Vaša intenzivno čulna priroda će biti stimulisana događajima u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. Mogući administrativni problemi.
ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i prilika da provedete vreme u društvu te osobe.
POSAO: Bićete skoncentrisani na manipulaciju novcem i neku ne baš racionalnu kupovinu ili prodaju. ZDRAVLJE: Povišena telesna temperatura.

Informer

RAK 

LJUBAV: Neće vam faliti samopouzdanja ali definitivno hoće spremnosti na kompromis. Bićete svadljivi. POSAO: Potpisaćete neki novi ugovor ili postići dogovor na planu posla. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekcijama.

LAV 

LJUBAV: Danas ćete se više baviti razmišljanjem i meditacijom na temu ljubavi, nego praktičnim životom. POSAO: Odradićete neki dodatni posao na crno. Lako dolazite do takvih prilika.
ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 


LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti neke prilike, ali ništa što bi vodilo u pravu vezu. POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Informer

VAGA 


LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi moguće je da ćete napraviti neku značajnu objavu u vezi vašeg ljubavnog života. nPOSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama sa kojima radite. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Uživajte u u ljubavi jer je sada vreme za to. Imaćete posebno dobre prilike ako otputujete. POSAO: Veći obim posla onima koji se abve savetovanjem i visoko specijalizovanim zanimanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

STRELAC 


LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati ali nećete uspeti da ostvarite bilo šta stabilno kada je ljubav u pitanju. POSAO: Bićete preterano samouvereni u nekakvom špekulisanju i možete izgubiti novac na taj način. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

JARAC 

LJUBAV: Dosta toga dešava i mnogo toga će izazvati nervozu i tenziju u odnosu, bez razloga.
POSAO: Bićete skloniji riziku I mogući su pravni problemi. ZDRAVLJE: Povreda ili infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA 

LJUBAV: Fasciniraće vas popularne osobe, ili će vas pak oduševiti uspeh osobe sa kojom ste.
POSAO: Moguć napredak u sferi finansija ali I previše impulsivna ulaganja. Nemojte pozajmljivati novac. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji žive sa partnerom ili su već u braku. Takođe, problemi na relaciji izabrana osoba – jedan od roditelja. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima.
ZDRAVLJE: Upala mišića.