Autor: Informer.rs

15.08.2024.

07:19

Foto: Shutterstock

Magazin

Stiže pun Mesec u Vodoliji! 19. avgust je ključan datum - 4 znaka očekuju sudbinske promene

Pun Mesec u Vodoliji donosi energiju promena, slobode i nekonvencionalnog razmišljanja.

Vodolija je znak koji se povezuje sa inovacijama, humanitarizmom i željom za društvenim napretkom, pa kada je Mesec pun u ovom znaku, možemo očekivati da ćemo se osećati inspirisano da preispitamo svoje dosadašnje stavove i ponašanja.

Oslobođenje

Ovaj period je idealan za oslobađanje od starih obrazaca i otvaranje prema novim idejama. Vodolija nas podstiče da razmišljamo van okvira i tražimo rešenja koja su možda nekonvencionalna, ali veoma efikasna.

Takođe, pun Mesec u Vodoliji može doneti osećaj zajedništva i želju da se uključimo u kolektivne aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje društva.

Informer

Nemir

Međutim, kako je Vodolija znak vazduha, možemo osećati i određenu emocionalnu distancu ili nemir. Ovo je vreme kada je važno balansirati između individualnih potreba i potreba zajednice, kao i pronaći način da izrazimo svoje emocije na autentičan način, a da pritom ne izgubimo osećaj lične slobode.

Pun Mesec u Vodoliji je prilika za duhovno osveženje i otvaranje prema budućnosti sa novim perspektivama.

Svaki pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, a to će naročito biti izraženo kod Vodolija, Lavova, Škorpija i Bikova.