Autor: Informer.rs

16.08.2024.

19:00

Foto: Shutterstock/Wikipedia

Magazin

Baba Vanga je verovala da ova 3 znaka nemaju sreće u životu! Osuđeni su da se muče i bore od rođenja!

Svima je već poznato da se za Baba Vangu tvrdi da je jedna od najvećih proročica prošlog veka. Njena predviđanja se i danas spominju, ali i ostvaruju onako kako je rekla. 

Baba Vanga je verovala da horoskop nije baš naklonjen svima i da su tri horoskopska znaka osuđeni da se muče tokom celog života. 

Kao da ih univerzum testira i da im na put neprestano baca još novih prepreka, a evo o koja se tri znaka radi.

Vaga

Vage su pametni ljudi, diplomatski nastrojeni i skloni tome da budu mirotvorci. Najviše cene harmoniju i ravnotežu, rado priskaču u pomoć, teško im je da odbiju bilo koga, a očekuju da se i drugi tako postave prema njima. Ipak, Vanga je smatrala da neretko nemaju mnogo sreće u životu, ali da to mogu da prevaziđu time što će biti odlučniji, više razmišljati o svojim postupcima i pomiriti se sa tim da moraju da preuzemu odgovornost za sve što im se događa u životu.

Informer

 

Rak 

Problem Rakova je pesimizam, često tuguju i žale se na sve i svašta, a to može da odbije čak i one koji su im najbliži. To je koren mnogih neuspeha u njihovom životu, iako su porodični i dobri ljudi, koji cene udobnost svog doma i porodičnu idilu. Sve što im treba da prevaziđu zlu kob u svom životu jeste malo optimizma i vedrijeg pogleda na svet.

Jarac

Jarčevi su veoma vredni radnici, ali je njihov život uglavnom borba sa preprekama koje sami sebi nametnu. S druge strane, pripadnici ovog znaka obdareni su sposobnostima da se u životu nose i sa najsloženijim problemima. Po prirodi su izdržljivi, tvrdoglavi i neverovatno odlučni, ali ove osobine moraju da neguju od detinjstva kako bi im pomogle kada dođu teški trenuci.