Autor: Informer.rs

16.08.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 16. avgust! Škorpijama moguća povreda, Strelčevi impulsivno troše, a evo ko se zbližava sa nekim

Evo šta zvezde predviđaju za danas:

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav, ali možete se upustiti u aferu. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama, ali i neki pravni problemi ili problemi sa izvesnim propisima. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.

BIK


LJUBAV: Danas ćete biti vrlo sentimentalni i skloni uživanju, zbog čega ćete uložiti značajnu količinu vremena i energije u ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

BLIZANCI


LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za vezu i obaveze, želećete da istražite sve opcije. POSAO: Bićete vrlo energični, ali možda previše samouvereni u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Informer

RAK

LJUBAV: Problemi u komunikaciji. Može vam se dopasti neko ko dolazi iz druge kulture i s kim zbog toga imate problem da se razumete. POSAO: Moguće nesmotreno ulaganje. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Vaša popularnost će biti veća nego inače, ako je to moguće. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru, pogotovo ako se bavite proizvodnjom ili umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Provodićete vreme sa osobama koje su vam privlačne, ali nećete biti u situaciji da ostvarite stabilnu vezu. POSAO: Bavićete se špekulacijama i organizacijom rada. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

Informer

VAGA

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one koji su u braku, za one koji to žele da budu; pravne ili druge prepreke u ostvarivanju zajednice. POSAO: Selidba kancelarije i promene u poslu. ZDRAVLJE: Lošije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Zaljubićete se na putovanju ili ćete otići na romantično putovanje sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh kada je u pitanju pružanje intelektualnih usluga ili rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete imati problema da se složite sa osobom koju ste izabrali. Razlike u mišljenjima i verovanjima će narušavati harmoniju. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

Informer

JARAC

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i neslaganje ili nesporazum u odnosu. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem, pogotovo ako se bavite manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Upala mišića.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati u većem društvu i uz pomoć prijatelja. POSAO: Ovo je vreme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

RIBE

LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu, moguće je da imate i lepe, ali i neke neprijatne doživljaje. POSAO: Razmišljaćete o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.