22.08.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 22. avgust! Devicama ljubav kuca na vrata, a evo kom znaku se smeši promena posla

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Administrativni i pravni problemi, kao i komplikacije u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Imaćete dileme u vezi s ljubavnim životom, jer vam se može dopasti neko ko je druge vere ili iz druge kulture. POSAO: Moguće poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BLIZANCI

LJUBAV: Dopašće vam se neko stranog porekla ili ko živi u inostranstvu. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete stupiti u kontakt s nekim ko je zainteresovan za vas. POSAO: Dok drugi oklevaju, vi ćete odlučno donositi odluke i rešavati probleme. ZDRAVLJE: Infekcije.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za druženje i prijateljske odnose, ali možda ne i za romantične. Nestabilnost. POSAO: Uspeh u radu u udruženjima i asocijacijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete sigurno imati više prilika za ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali su mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Steći ćete tajnu simpatiju ili ući u tajnu vezu. POSAO: Moguć je neočekivan dobitak u oblasti finansija, inače nema promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Započećete novi projekat ili pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

 

STRELAC

LJUBAV: Mogući problemi, neslaganje ili čak svađe s osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete teškoća u naplati poslova. ZDRAVLJE: Infekcija.

JARAC

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za telesni kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za one koji se bave trgovinom i transportom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Pažnja vam neće biti usmerena na ljubavni život, pa neće ni biti posebnih prilika. POSAO: Promena posla, procesa rada ili ljudi s kojima radite. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života. U ljubavi ćete naići na prepreke. POSAO: Moguća je promena posla ili toka karijere. Neslaganje s nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.