Autor: Informer.rs

31.08.2024.

09:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za subotu 31. avgust! Bikovima se smeši finansijski dobitak, a evo ko ima više prilika za ljubav

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. Lako možete razviti osećanja za nekoga samo kroz razgovor. POSAO: Problemi i promene onima koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


BIK

LJUBAV: Uživanje u dobroj hrani je vama uvek bitno i inspirativno, a najviše onda kada uživate zajedno sa osobom koju volite. POSAO: Moguć je finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.


BLIZANCI

LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vam se dopasti, ali verovatno će posredi biti površno simpatisanje. POSAO: Moguće promene u vezi sa poslom i procesom rada. ZDRAVLJE: Uganuća i povrede.

Informer

RAK

LJUBAV: Bićete emotivno preosetljivi, zbog čega lako mogu nastati problemi. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, dijareja ili napad čira.


LAV

LJUBAV: Bićete vrlo društveni, komunikativni i radoznali u vezi sa drugima, što će njih opet inspirisati da budu zainteresovani za vas. POSAO: Povoljan dan za bilo kakvo društveno angažovani rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


DEVICA

LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe u isto vreme ili da jednostavno imate dve prilike za ljubav. POSAO: Lako se može desiti da promenite posao ili da nađete neki dodatni privremeni posao. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Informer


VAGA

LJUBAV: U vas se svi vrlo lako zaljubljuju u ovom periodu. Sigurno ćete primetiti brojne poglede i primiti poneki kompliment. POSAO: Mogući su tehnički problemi na poslu ili kadrovske promene. ZDRAVLJE: Migrena.


ŠKORPION

LJUBAV: Niste raspoloženi za dugoročne ili ozbiljne kombinacije. POSAO: Očekujte novčanu infuziju, a možete profitirati od različitih vrsta ulaganja i manipulacije novcem drugih ljudi. ZDRAVLJE: Osetljivo.


STRELAC

LJUBAV: Vrlo nestabilan period, pogotovo za one koji su u dužoj vezi ili braku. Moguća je privremena razdvojenost od partnera. POSAO: Uspeh za one koji se bave marketingom. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Informer


JARAC

LJUBAV: Nalazite se u zaista vrlo izazovnom periodu za ljubav i lako možete napraviti pogrešan potez koji će udaljiti voljenu osobu. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu. Raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Solidno.


VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život je u centru vaše pažnje, što nije uvek slučaj. To je verovatno posledica pozitivnog razvoja događaja u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete imati nekih administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.


RIBE

LJUBAV: Bićete skloni flertu, ali nećete biti raspoloženi za duboke emocije. Uglavnom ćete druge držati na distanci. POSAO: Promene na višoj instanci, to jest dobićete novog nadređenog. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.