Autor: Informer.rs

06.09.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Retrogradni Pluton u Jarcu donosi dramatične promene za 4 znaka! Od ove jeseni više ništa neće biti isto

Pluton u Jarcu se tradicionalno povezuje sa sistemskim promenama. Ovoga puta tranzit u poslednjim stepenima znaka može da izazove značajne pomake u sferi moći i kontrole.

Moguće je da će neke zastarele strukture izgubiti snagu, a počeće procesi koji zahtevaju nove pristupe i rešenja. Ovaj period možete da smatrate konačnim testom snage svih promena koje su se desile u proteklih 16 godina.

Informer

 Iako stari problemi mogu da se vrate, to ne znači da se krećete unazad. Naprotiv, ovo je šansa da završite ono što ste započeli kako biste novom snagom ušli u budućnost.

Iskoristite ovo vreme da analizirate i eliminišete slabe tačke u svom životu kako biste se konačno oslobodili svega što koči vaš razvoj.

Evo koji horoskopski znaci će doživeti najveće promene, od početka septembra pa do kraja jeseni:

Ovan

Pluton će uticati na vašu desetu kuću karijere i društveni status. Možda će doći do promena u profesionalnoj sferi koje će zahtevati preispitivanje i ponovnu procenu ambicija.

Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njenog budućeg pravca.

Informer

Rak

Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će uticati na oblast odnosa. Biće pomenuti prošli sukobi i nerešeni problemi sa ljudima u vašem životu.

Ovo je vreme da se oslobodite toksičnih veza i negujete zdrave odnose.

Informer

Vaga

Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana sa domom i porodicom. Unutrašnji sukobi ili stari porodični problemi mogu ponovo da se pojave.

Ovo je vreme da preispitate svoje porodične odnose i stvorite stabilnije okruženje.

Informer

Jarac

Pluton će ponovo ući u vašu prvu kuću, aktivirajući ličnu transformaciju. Možda ćete biti pod pritiskom starih pitanja u vezi sa samoidentitetom i ciljevima.

Možda ćete morati da napustite zastarele ideje o sebi i prihvatite novu verziju svoje ličnosti.

Informer