Autor: Informer.rs

09.09.2024.

19:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Šta vam donosi 2025. godina Marsa? Numerološkinja otkriva kako da oblikujete svoju sudbinu prema datumu rođenja

Mars će 2025. godine staviti na test snagu svih, posebno onih koji teže da ostanu na utabanim stazama. Numerološkinja Irina Vakem objašnjava šta nas očekuje na osnovu datuma rođenja i kako da se pripremimo za izazove koje donosi godina Marsa.

Numerologija nam otkriva uticaj brojeva koji nas prate tokom života. Ako sada pokažete strpljenje i marljivost, 2025. će vas podstaknuti da preuzmete više odgovornosti i aktivno se suočite sa izazovima, bez krivljenja sudbine ili retrogradnog Merkura, naglašava Vakem. Godina će biti ključna za otvorenost ka novim prilikama, rad na ličnim i profesionalnim veštinama, kao i očuvanje dobrih odnosa kroz brigu i odanost.

Informer

 

Prilagodljivost okolnostima biće presudna, jer 2025. godina donosi praksu, a ne teoriju. Kroz iskustva ćete moći da prevaziđete sve prepreke.

Evo glavnih izazova i saveta za 2025. prema vašem datumu rođenja:

Ako ste rođeni 1, 10, 19, 28:

Izazovi: Sukobi zbog želje za vođstvom i nezavisnošću mogu uzdrmati vaš integritet. Mars favorizuje timski rad, dok pojedinci teže samostalnosti. Ova godina može doneti nova saznanja o liderstvu i moći.
Savet: Radite na sebi, izbegavajte provokacije i ne dozvolite da vas drugi iznerviraju.

Ako ste rođeni 2, 11, 20, 29:

Izazovi: Emocionalne promene mogu uticati na vaše odnose. Osećanja će biti intenzivna i promenljiva.
Savet: Razvijajte emocionalnu inteligenciju, održavajte harmoniju i posvetite se duhovnim praksama poput meditacije i joge.

Ako ste rođeni 3, 12, 21, 30:

Izazovi: Moguće poteškoće u samoizražavanju i kreativnim projektima. Godina može testirati vašu stabilnost u znanju i ponosu.
Savet: Budite sigurni u svoje ideje, potražite podršku od bliskih osoba i ne plašite se grešaka. Vaš autoritet će rasti ako pokažete kako se nositi sa greškama.

Informer

 

Ako ste rođeni 4, 13, 22, 31:

Izazovi: Rutinske aktivnosti mogu izazvati osećaj stagnacije. Godina će vas izvući iz zone komfora, nudeći nove oblike interakcije.
Savet: Potražite nove hobije, posvetite vreme sebi i ne plašite se novih pristupa u odnosima.

Ako ste rođeni 5, 14, 23:

Izazovi: Problemi sa koncentracijom zbog želje za promenom. Mars podstiče rizikovanje, što može izazvati nestrpljenje i brzinu.
Savet: Naučite da upravljate vremenom i energijom, napravite planove i fokusirajte se na fizičku aktivnost.

Ako ste rođeni 6, 15, 24:

Izazovi: Poteškoće u porodičnim ili romantičnim odnosima. Mars dodaje strast i senzualnost, što može doneti testove u vezama.
Savet: Posvetite više pažnje najmilijima, radite na kompromisima i obogatite život romansom.

Ako ste rođeni 7, 16, 25:

Izazovi: Moguća izolacija zbog introspekcije. Možda ćete se osećati kao da se smrzavate u situaciji umesto da se borite sa njom.
Savet: Održavajte društvene veze, delite svoje misli i pružite svetu svoje uvide.

Ako ste rođeni 8, 17, 26:

Izazovi: Finansijske poteškoće ili potreba za ulaganjem. Godina može doneti promene u vašem stabilnom životu.
Savet: Budite pažljivi sa troškovima, tražite nove izvore prihoda i unapredite svoje upravljanje finansijama.

Ako ste rođeni 9, 18, 27:

Izazovi: Nesigurnost u svoje sposobnosti i ciljeve, kao i preterana agresivnost. Godina će testirati vaše poverenje i unutrašnju filozofiju.
Savet: Radite na samopoštovanju, postavite realne ciljeve i uključite sport i putovanja u svoj život.

Ova godina donosi priliku za rast i promene, ali samo ako se hrabro suočite sa izazovima i iskoristite prilike koje vam se nude.