Autor: Informer.rs

19.09.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za četvrtak 19. septembar! Rakovima sledi flert na radnom mestu, Ovnovima poslovni uspeh!

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN

LJUBAV: Vaša energija će fascinirati sve redom, bićete vrlo privlačni, pogotovo mladi Ovnovi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

LJUBAV: Imaćete priliku da komunicirate s više osoba koje vam se dopadaju. POSAO: Imaćete mnogo posla, a vaš entuzijazam će vam pomoći da sve postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Izaći ćete ili ćete putovati, a to je odlična prilika da se zabavite i nađete prilike za ljubav. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim pitanjima koja će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Osetljivost stomaka.

RAK

LJUBAV: Bićete skloni flertu s ljudima s kojima radite, ali vodite računa da ne napravite sebi problem na poslu. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

 

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do novih kontakata ili stabilizacije ljubavnog života. POSAO: Moguće manje promene i poboljšana situacija u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Nećete ni pokušavati da se bavite svojim ljubavnim životom jer ćete biti opterećeni obavezama. POSAO: Priliv novca i poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali preko prijatelja. POSAO: Imaćete prilike za napredak u karijeri ili neke sjajne ideje kako ga možete ostvariti. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bilo da imate partnera ili ne, neke prilike za uživanje će se već pojaviti. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti iznenadnu ljubav ili, ako ste u vezi, da će vam partner prirediti prijatno iznenađenje. POSAO: Povoljan dan za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Informer

 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko se bavi sportom ili nosi neku vrstu uniforme. POSAO: Uspeh profesionalnih sportista i onih koji rade u vojsci. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA

LJUBAV: Izabrana osoba će vas prijatno iznenaditi. Ako ste sami, imaćete prilike za flert. POSAO: Uspeh onih koji rade u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko nije za vas, ili ćete barem vi verovati da nije. POSAO: Uvećan obim posla, a ako tražite posao, možete ga lako naći. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.