Autor: Informer.rs

23.09.2024.

19:00

Foto: Freepik.com

Magazin

Najsrećniji horoskopski znak u oktobru 2024. godine! Ogromno poboljšanje je na pomolu, sve im kreće u životu!

Veliko poboljšanje na pomolu! Do kraja meseca očekuje se značajan napredak, ali horoskop savetuje strpljenje ukoliko osećate tenziju - isplatiće se! Oktobar neće biti ništa manje dinamičan od septembra, donoseći Ovnima svetlu budućnost.

Posebno se izdvajaju porodična pitanja, nekretnine i odnosi iz prošlosti. Mlad Mesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage donose naglasak na brak i partnerstva, otvarajući vrata novim vezama. Bilo da se radi o ljubavi ili poslovnom dogovoru, mogućnosti su brojne.

Pomračenje s mladim Mesecom najavljuje novi ciklus, ali posebnost ove lunacije leži u tome što se dešava na čvoru prošle karme. To znači da možete očekivati otplatu karmičkih dugova ili povratak osobe sa kojom ste imali duboke veze iz prošlih života.

Informer

 

Između 5. i 9. oktobra, vodeni trigon Venere i Marsa pozitivno će uticati na vaše odnose, omogućavajući iskrene razgovore i bliske veze. Moguće je da ćete pružiti podršku nekome kome je potrebna vaša pomoć.

Sredinom oktobra, trigon Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima donosi inspiraciju u poslovnim pregovorima ili ugovorima, sa šansom za uspešan dogovor koji ste možda planirali još od juna.

Pun Mesec i pomračenje 17. oktobra u znaku Ovna donose važna razjašnjenja i odluke vezane za porodicu, dom ili preseljenje. Mars, vladar ove energije, usmeriće vas na nekretnine i planove za renoviranje.

Poslovne prilike dobijaju novi zamah krajem meseca, zahvaljujući vatrenom trigonu između Meseca i Marsa 25. i 26. oktobra. Ako planirate da pokrenete sopstveni biznis ili unapredite karijeru, ovaj period je idealan za to. Uspeh je na dohvat ruke - iskoristite ga!