05.10.2024.

20:00

Foto: Shutterstock

Magazin

LJUBAVNI HOROSKOP DO 12. OKTOBRA! Device ulaze u vezu sa nekim starijim, Lavovi pronalaze ljubav, a evo ko će raskinuti

Evo kakva situacija na ljubavnom planu očekuje svaki znak u narednih nedelju dana. 

OVAN

Imaćete sreće u ljubavi. Ako ste već u vezi, moguće je da ćete planirati izlazak, izlet ili neku zajedničku aktivnost sa partnerom. Ako ste sami, imaćete prilike da uspostavite kontakt sa nekim ko će vas privući.

BIK

Imaćete sreće u sferi ljubavi. Stabilnost odnosa i dobro slaganje sa partnerom za one koji su već u vezi. Oni koji su sami mogu da se nadaju lepim prilikama i novim poznanstvima. Ipak, ovo nije najbolji period za ulazak u vezu, pa budite oprezni.

BLIZANCI

Bićete dobro raspoloženi, ali možda fizički sprečeni da se posvetite ljubavnom životu i uživanju. Moraćete sebi da uskratite isti, jer će vas okolnosti na to naterati. Utešno je to što ovaj sušni period neće dugo trajati.

Informer

 

RAK

Naredne nedelje ćete se baciti u potragu za ljubavlju i uživanjem. Uspećete da popravite svu štetu koju ste izazvali u svom ljubavnom životu u prethodnom periodu, i da napravite čak značajan napredak ka stabilnoj situaciji.

LAV

Ovo je period u kome se možete nadati ostvarenju nove ljubavi ili ulasku u svežu vezu. Ako ste već u odnosu sa nekim, aktivno ćete raditi na započinjanju zajedničkog života. Odlično ćete funkcionisati sa izabranom osobom u intimnosti doma.

DEVICA

Očekujte značajno poboljšanje situacije u ljubavi. Nakon izazovnog perioda, doživećete lepe stvari u ljubavnom životu. Moguće je ostvarenje veze sa nekim ko je stariji od vas ili ćete se pomiriti sa bivšom ljubavlju.

VAGA

Bićete sjajno raspoloženi i imati manje problema u životu; to će imati pozitivan uticaj na ukupno raspoloženje. Biće prilika za fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada ili pak za zajedničko putovanje sa partnerom.

ŠKORPIJA

Moguće je da će se pojaviti značajna prilika u vašem ljubavnom životu. Sigurno je da će se strasti probuditi i vladaće pozitivna komunikacija. Pronaći ćete ispunjenje na više nivoa, emotivnom, fizičkom i mentalnom.

STRELAC

Nemogućnost da se napravi jasan plan pokvariće vam dan. Mogući su i tehnički problemi koji bi mogli da vas navedu na pomisao da izabrana osoba nije dovoljno zainteresovana da bi se javila u očekivanom roku.

Informer

 

JARAC

Ako ste u svežoj vezi, pojaviće se problemi koji mogu dovesti i do raskida. Ako ste u dužoj vezi, moguć je konflikt ili nervoza. Moraćete da obratite pažnju na nesvesne mehanizme koji opterećuju vaš ljubavni život.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti previše zamišljeni, introspektivni ili opterećeni životnim problemima da biste imali vremena i energije da se bavite ljubavnim životom. Takođe, najverovatnije će vas okupirati prijateljski odnosi, ne romantični.

RIBA

Jezik će vam biti svezan, a mentalna blokada od koje ćete patiti doprineće lošoj komunikaciji sa drugima. Frustriraće vas to što ne uspevate da ostvarite kontakt i povežete se sa izabranom osobom na mentalnom nivou.