Autor: Informer.rs

07.10.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za ponedeljak 07. oktobar! Lavovima sledi tajna veza, jednom znaku zdravlje narušeno

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN


LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, iako ta komunikacija ne mora obavezno biti romantične prirode. POSAO: Biće napretka, pre svega finansijskog. ZDRAVLJE: Solidno.


BIK


LJUBAV: Imaćete moralne dileme u vezi ljubavnog života, jer vam se može dopasti neko ko je već zauzet. POSAO: U ovom periodu lakše možete naplatiti novac koji vam drugi duguju. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.


BLIZANCI


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla ili neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Promene onima koji se bave privatnim biznisom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.


RAK


LJUBAV: Bićete vrlo stimulisani i zainteresovani za komunikaciju sa drugima, što vas može dovesti u priliku da stvorite nove kontakte. POSAO: Lak dogovor ili sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promenljivo.


LAV


LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili tajnu vezu. Danas ćete pucati od samopouzdanja. POSAO: Započećete novi projekat ili pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Informer

 

DEVICA


LJUBAV: Ovo je povoljan dana za druženje i prijateljske odnose. Nećete biti previše zainteresovani za ljubav. POSAO: Uspeh onima koji traže posao i finansijski napredak. ZDRAVLJE: Osetljivo.


VAGA


LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete sigurno imati više nego jednu priliku za ljubav. Svi će biti raspoloženi da flertuju sa vama. POSAO: Moguća je i promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Slabije.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Današnji dan označava kraj jednog ciklusa, pa je moguće da se desi veća promena u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


STRELAC


LJUBAV: Pojaviće se čak dve interesantne osobe koje će vas otprilike podjednako privući. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.


JARAC


LJUBAV: Emotivno ćete trpeti zbog nemogućnosti da uspostavite harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Promene posla, procesa rada ili promena osoba s kojima radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Informer

 

VODOLIJA


LJUBAV: Može se desiti da upoznate nekog ko je poznat, popularan ili na poziciji autoriteta i da vam se ta osoba dopadne. POSAO: Očekujte manje pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.


RIBE


LJUBAV: Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim iz inostranstva. POSAO: Odličan dan za privatnike i sve one koji se bave nekretninama ili čak poljoprivredom. ZDRAVLJE: Povećana masnoća u krvi.