Autor: Informer.rs

11.10.2024.

19:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Ovi horoskopski znaci savršeno kontrolišu emocije! Hladni su kao stena i nikada ne plaču

Ova četiri horoskopska znaka gotovo nikada ne plaču i veoma teško izražavaju emocije, pa deluju veoma hladno. 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj emocionalnoj samodisciplini. Retko će pokazati bilo kakve znakove slabosti, jer veruju da je suzdržanost ključa uspeha. U njihovom svetu, suze se smatraju neproduktivnim načinom suočavanja sa problemima, stoga radiju biraju praktična rešenja.

Informer

Devica

Device preferiraju racionalan pristup životu. Umesto da se prepuste osećanjima, one traže logička objašnjenja i analiziraju problem. Plač im često deluje beskorisno, a mogu čak osećati nelagodu kad vide druge ljude u suzama.

Informer

Škorpija

Iako su Škorpije duboko emotivne, retko će dozvoliti ikome da to vidi. Vole da imaju kontrolu nad svojim osećanjima i retko će pokazati svoju ranjivost. Za njih su suze privatna stvar, nešto što mogu podeliti samo s najbližima.

Informer

Vodolija

Vodolije se često oslanjaju na intelekt i logiku kako bi se nosili s emocionalnim situacijama. Retko dozvoljavaju emocijama da upravljaju njima, a plač im može izgledati nepotrebno ili čak iritantno. Budući da preferiraju emocionalno distanciranje, mogu delovati hladno i nezainteresovano.

Informer