Autor: Informer.rs

11.10.2024.

06:40

Foto: Shutterstock

Magazin

Dnevni horoskop za petak 11. oktobar! Blizancima sledi susret sa nekim ko im se dopada, a Bikovima priliv novca

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Bićete svadljivi, ali i osetljivi, što je neprijatna kombinacija. POSAO: Povoljan period za finansije. Radićete na tome da nađete novac za ostvarenje planova. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete doneti neku značajnu odluku. POSAO: Očekujte uvećan priliv novca i veći obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da se vratite poslu koji ste radili u prošlosti, ili u firmu za koju ste nekada radili. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

Informer

RAK

LJUBAV: Vaša romantična priroda biće stimulisana ljubavnim događajima. POSAO: Problemi sa nadređenima. Niste raspoloženi da pratite bilo čije instrukcije. ZDRAVLJE: Infekcija.

LAV

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti nove prilike za flert i zabavu, ali ne i za nešto ozbiljno. POSAO: Desiće se manje promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete želju da se vratite nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Uslediće problemi sa podređenima i u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Informer

VAGA

LJUBAV: Ovo je vreme kada se dosta toga dešava i to će bez razloga izazvati tenziju u odnosu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION

LJUBAV: Vrlo intenzivan dan kada su emocije u pitanju, ali i strasti. Lako vas je izazvati, pa je takt vrlo bitan pri kontaktima. POSAO: Prilike za posao će se same nuditi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Fasciniraće vas neko ko ili radi u inostranstvu ili je stranac, a doći ćete u kontakt sa tom osobom preko posla. POSAO: Moguć napredak i stabilnost u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

Informer

JARAC

LJUBAV: Dopadaju vam se dinamične i fizički aktivne osobe. POSAO: Uspešno ćete se suočiti sa brojnim obavezama i problemima u karijeri. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da nećete imati prilike za ljubav, ali sigurno će ih biti za kraću vezu ili flert. POSAO: Radićete dva posla ili imati uspeha u vezi sa administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

RIBE

LJUBAV: Problemi kod kuće za one koji žive sa partnerom, a mogući su i problemi na relaciji partner-roditelji. POSAO: Možete očekivati promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

.