Autor: Informer.rs

15.10.2024.

07:20

Foto: Shuterstock

Magazin

2 horoskopska znaka svađaju se sa partnerima za svaku sitnicu! Vole da gunđaju i lako ih je naljutiti

Svi se ponekad svađamo sa našim partnerima, bilo zbog malih stvari ili velikih nesuglasica. Međutim, postoje ljudi koji jednostavno ne mogu da odole dobroj diskusiji i često se nađu u žaru svađe.

Njihova energija i strast često ih dovode do sukoba, čak i kada to nije neophodno.

Informer

Ovan

Ovan je poznat kao vatreni borac, a to se odnosi i na njihove odnose. Ovaj znak nikada ne beži od sukoba, naprotiv, uživa u njima. Ovnovi su impulsivni, uvek spremni za „bojno polje” ljubavnih nesuglasica. Njihova strast može brzo da se pretvori u žestoku raspravu jer jednostavno ne mogu da podnesu kada stvari ne idu kako treba.

Ali ne brinite, Ovnovi nikada ne ostaju ljuti predugo – kada se bitka završi, ponovo su zaljubljeni do ušiju. Dakle, ako ste sa Ovnom, pripremite se za intenzivne diskusije, ali i još intenzivnija pomirenja.

Informer

 

Blizanci

Ako postoji znak koji može da vodi debatu na obe strane, to su Blizanci. Ovaj znak bukvalno voli da se igra advokata u bilo kojoj situaciji. Njihov um radi danonoćno i uživaju u intelektualnim duelima.

Blizanci vole da se svađaju jer im to daje priliku da istraže sve strane problema, ali ponekad njihov partner to ne vidi baš kao intelektualnu igru.