Autor: Informer.rs

16.10.2024.

07:19

Foto: Shutterstock

Magazin

Sutra tačno u 13.26 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec u Ovnu menja život 4 horoskopska znaka

Dok vatreni pun Mesec u Ovnu osvetljava noćno nebo 17. oktobra , nalazimo se na kosmičkoj raskrsnici. Ovan, prvi znak Zodijaka, poznat je po svojoj žestokoj nezavisnosti, smeloj energiji i nemilosrdnom nagonu.

Inicijativa

Kada Mesec dosegne vrhunac u ovom živahnom znaku, ohrabreni smo da zakoračimo u svoju moć, preuzmemo inicijativu i hrabro sledimo svoje snove. Vreme je za samootkrivanje, hrabrost i odlučnu akciju – sve što predstavlja energija Ovna.

Puni Meseci su momenti kulminacije, refleksije i oslobađanja, a sa Ovnom koji vlada ovom Mesecom, očekujte snažan nalet strasti i motivacije. Ovaj lunarni događaj se odnosi na korišćenje vatre u sebi, prihvatanje vođstva i savladavanje strahova. Ako ste se suzdržavali, ovo je vaše kosmičko zeleno svetlo za kretanje napred.

Informer

Hrabri potezi

Bilo da se radi o ličnom projektu, ciljevima u karijeri ili čak vezama, sada je vreme za hrabre poteze. Iako možda osećate želju da napredujete, ne zaboravite da zastanete, razmislite i uverite se da su vaše akcije u skladu sa vašom višom svrhom.

Ovan nas ponekad može gurnuti ka impulsivnim odlukama, pa pustite da vas sjaj ovog punog Meseca vodi sa samopouzdanjem i pažnjom.