Autor: Informer.rs

19.10.2024.

20:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Ljubavni horoskop do 26. oktobra! Devicama raskid, Strelčevi privlačni, a ovaj znak će napraviti ljubomornu scenu

OVAN

Naredne nedelje ćete biti nešto agresivniji i nervozniji. Zbog toga bi lako moglo da se desi da se "istresete" na partnera i bez potrebe napravite problem u odnosu. Vodite računa kako se ponašate prema partneru i imaćete više sreće u ljubavi.

BIK

Mogući novi kontakti, možda i na društvenim mrežama. Ovo nije nedelja u kojoj se možete nadati fizičkom kontaktu sa nekim ko vam se dopada, ali biće mnogo prilika za flert i razmenu reči ljubavi. U ovom periodu vam je lako da izrazite svoje emocije.

BLIZANCI

Bićete raspoloženi za putovanje i da doživite ljubavnu avanturu ili samo avanturu u društvu izabrane osobe. Ako ste sami, posebno će vas privlačiti one osobe koje su stranog porekla i dolaze iz drugih kultura.

Informer

LAV

U raspoloženju ste koje uspešno ruši vaše šanse za to da ostvarite zadovoljavajući ljubavni život. Bilo da ste sami ili već u vezi, verovatno ste se već suočili sa problemima, a sličan trend će se nastaviti i naredne nedelje.

DEVICA

Nećete imati previše sreće u ljubavi u narednom periodu, jer su izvesni problemi u odnosu. Čak je moguć i raskid veze onima koji ne uspevaju da "podgreju" atmosferu u odnosu, koji je poprilično zahladneo.

VAGA

Naredne nedelje će se prilike za izlaske i romantične kontakte same nuditi, zbog čega će vam biti lakše da nađete ljubav ili barem doživite romansu. Posebno ćete imati sreće u potrazi ako se pojavite na nekom mestu zabave.

Informer

ŠKORPIJA

Posebno ste strastveni u ovom periodu, i to će biti slučaj i naredne nedelje. Vrlo lako se može desiti da napravite neku ljubomornu scenu ili izazovete probleme u odnosu zbog intenzivnih osećanja i strasti koje će vas mučiti.

STRELAC

Bićete vrlo traženi u narednom periodu. Prolepšaćete se zbog blagoslova planete Venere koja putuje vašim znakom, što će privući veći broj zainteresovanih. Vaše samopouzdanje i raspoloženje će biti na visokom nivou.

JARAC

Bićete primorani da se pozabavite problemima koji su iskrsli u vašem ljubavnom životu, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku. Nagomilana negativna energija se može lako pretvoriti u otvoreni sukob između vas i partnera.

Informer

VODOLIJA

Vaš društveni život će biti mnogo uzbudljiviji od naredne nedelje. Moguće je čak da se razvije ljubav između vas i nekoga s kim se družite ili da upoznate nove i zanimljive osobe preko prijatelja i novih društvenih krugova u koje ćete upasti.

RIBE

Iako ćete imati više prilika za ljubav u narednom periodu, za razliku od situacije u prethodnih nekoliko nedelja, ipak se i dalje ne možete nadati harmoniji ili ispunjenju u ljubavnom životu. To je nešto što dolazi kasnije.