18.04.2020.

17:25

Foto:

Magazin

NAJMLAĐI VOLONTER U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Milan brine o NAJTEŽIM bolesnicima, a ovo će RASPLAKATI SVE!

Zbog koronavirusa koji hara celim regionom, mnoge porodice nemaju mogućnost da budu sa svojim bližnjima. Više od mesec dana mnogli su osuđeni na zatvoren prostor u četiri zida kako ne bi ugrozili svoje najmilije. Vaskršnje praznike će svi građani provesti u krugu članova svoje porodice kako bi se smanjio kontakt i na taj način zaustavilo širenje infekcije koja je do sada odnela hiljade života širom sveta. 

(VIDEO) SNIMAK OBIŠAO SVET! Žena se obukla u VASKRŠNJEG ZECA, pa pomagala KOMŠIJAMA!

U prvom redu protiv koronavirusa su lekari, medicinske sestre, medicinski radnici, koji se više od mesec dana bore za svaki život, i mnogi nisu danima otišli kućama, pa ni za ovaj praznik.

Tako se i Milan Stanojković, najmlađi i jedini volonter dobrovoljno prijavio na poziv Ministarstva zdravlja da radi kao medicinski radnik u Zavodu za bolesti i zavisnosti (Drajzerova) i pomaže svim lekarima koji rade na intenzivnoj nezi sa teškim pacijentima.

SA 19 SE UDALA ZA DRUGA SVOJE TETKE! Koku iz "Boljeg života" su ŠAMARALI I BEŽALA JE - imala je NEOBIČAN ŽIVOT, a jedna tragedija PROMENILA JE SVE

On trenutno radi kao medicinski radnik u Gradskoj na Zvezdari jednoj od bolica gde se leče pacijenti oboleli od COVIDA -19.

Milan je propustio rođendan svoje majke kako bi pomogao onima kojima je to sada potrebno i putem društvene mreže Instagram čestitao majci rođendan, a ovaj gest je sigurno mnoge rastužio.

Објава коју дели Therapist (@milan_stanojkovic) дана 17. Апр 2020. у 11:30 PDT

- Ako ne može uživo, može virtuelno. Sećan rođendan majka - napisao je Milan svojoj majci Dušici kojoj je danas rođendan i ona puni 47. godina.⁠