05.05.2020.

19:19

Foto:

Magazin

OVO JE MILAN KOJI JE PREDVIDEO PAKAO U KOM ŽIVIMO! Sve reči ovog srpskog astrologa su se obistinile

Milan Kamponeski – Astro Dulniker je u više navrata najavio, pazite sad: u martu 2020. doći će do sloma ekonomije, turizma, industrije hrane i lanca snabdevanja, te će nastati ogromna kriza. Prema njegovim rečima iz decembra 2018. i septembra 2019, sve će se desiti iznenada, u potpuno neočekivanim okolnostima, a ujedno je posavetovao ljude da se okrenu samoodrživosti.

13. decembar 2018. on je objavio “…Kao što sam već pisao, Uran u Biku će potpuno promeniti odnos prema materijalnim vrednostima, banke, monetarni sistem, velike korporacije, lanci restorana, hotela, investicioni fondovi, kongomerati koji proizvode hranu će se naći u gomili neočekivanih okolnosti i problema u funkcionisanju.

Samoodrživost i individualizam će biti ključne reči sledeću deceniju i sav nagomilan korporacijski kapital, uticaj i moć će imati problem u održanju To znači da će pojedinci sada imati veću šansu od korporacija koje se bave istom delatnošću…”

Septembara prošle godine u svojoj letnjoj školi zvezdočitanja u Perlezu polaznicima objasnio kada će u praksi početi to dejstvo Urana u Biku (slom berze, bankarskog sistema, hotelijerstva, megakorporacija, trenutak kad se sve svodi na pojedinca i samoodrživost).

Delić tog predavanja (iz septembra 2019.) je zabeležen kamerom, gde je rekao: “U martu sledeće godine će Saturn ući u znak Vodolije i konačno pokrenuti sve to što nosi Uran u Biku….”

– Iako nisam mogao pretpostaviti da će okidač za Uranove promene biti virus, korona Covid 19, suština ostaje ista. Imali smo 9. mart 2020. godine i berza na Volstritu je imala ogroman pad vrednosti od čak 7%, najveći pad u poslednjih 12 godina. Takav pad da je sigurnosni sistem prekinuo rad berze na 15 minuta. Ljudi izbegavaju velike tržne centre, snabdevaju se provereno, lokalno, turizam i hotelijerstvo trpe neviđene gubitke – rekao je Milan.