29.05.2020.

09:34

Foto:

Magazin

ŽENA POGREŠNO SKRENULA NA MOSTU, a onda je usledila NEVEROVATNA DRAMA SA BIZARNIM KRAJEM

Žena koja je vozila ukradeni automobil u kojem je pronađeno 2,3 kg zlatnih pločica u vrednosti 130.000 dolara i kesicu marihuane možda bi prošla neopaženo vozeći iz američke države Mičigen u Kanadu.

Međutim u Kanadi je završila slučajno jer je pogrešno skrenula na most Blu Voter sa šest traka pa ju je pri povratku u Sjedinjene Države na carini zaustavila policija.

Prema američkoj carinskoj službi, neimenovana žena je pogrešno skrenula i završila u Kanadi. Zatim se okrenula i morala je da prođe kroz carinu da bi ponovo ušla u Sjedinjene Države. Ovde su stvari krenule loše po nju jer je sistem prepoznavanja registracija dojavio kako je vozilo prijavljeno kao ukradeno.

Po zaustavljanju je bez otpora privedena u pritvor, a službenici carine su tada pregledali ukradeno vozilo. Na njihovo iznenađenje, pronašli su 2,3 kg zlatnih pločica i više od 30 grama marihuane.

Žena, automobil, zlato i marihuana, predati su državnoj policiji u Mičigenu, koja je pokrenula istragu u slučaju 43-godišnjakinje koja je do daljnjeg zadržana u pritvoru jer nije imala nikakvih opravdanja.