07.07.2020.

09:55

Foto:

Magazin

ŠOK ISPOVEST MLADE: Ono što mi je svekrva uradila na venčanju bilo je NEVEROVATNO, ALI TU NIJE BIO KRAJ, SADA IMA ZAHTEV KOJI ME JE OSTAVIO BEZ REČI

Naime, ona je na Fejsbuku napisala kako je sa suprugom otputovala na Gilbratar kako bi se venčali, kao i da su kao jedinog svedoka pozvali svekrvu. Međutim, kako je navela, ona se potrudila da joj upropasti taj dan i nije htela ništa da joj pomogne. Trudila se da samo ona bude u centru pažnje, a i toga dana je obukla crnu haljinu, što je bilo, kako je mlada ocenila, veoma nepristojno.

Informer

 


Na kraju, svekrva je dan venčanja provela koketirajući sa muškarcem koji je bio drugi svedok na venčanju, sa kojim je i započela vezu i sada hoće da se venča sa njim.
Ono što je najviše razljutilo devojku je to što ju je svekrva pitala da joj pozajmi njenu venčanicu, kako ne bi morala da kupuje novu.
- Nije mi jasno kako je moguće da me pita tako nešto i zašto bi želela da nosi haljinu koju sam ja nosila na dan koji mi je ona upropastila - napisala je mlada, dok su joj mnogi savetovali da nikako ne daje haljinu jer je ona njena.