Autor: Informer.rs

21.07.2020.

15:39

Foto:

Magazin

SCENA IZ KAFANE NASMEJALA SRBIJU DO SUZA! Pogledajte kako su Dua Lipi servirali odgovor o KOSOVU I EPLU! (VIDEO)

Pevačica albanskog porekla Dua Lipa ozbiljno je isprovocirala naš narod! Najpre je izjavila da Kosovo nije Srbija, a dan kasnije na Instagramu je objavila mapu fašističke tvorevine "Velike Albanije". 

NOVAK POKUŠAVA DA UJEDINI BALKAN, A ONA URADI OVO! Dua Lipa RAZBESNELA SRBE, estrada se oglasila: "Istetoviraj na du*etu VELIKU ALBANIJU!"

Naime, Lipa je prvo tražila od poznate svetske kompanije "Apple" da se na mapama njihovih uređaja jasno vide granice Kosova i Palestine.

Granice Kosova na Epl mapama trenutno nisu tako jasno izražene kao granice drugih država. 

Informer

Već tada je počela žučna rasprava - jedni su tvrdili da kompanija Epl podržava ideju da je Kosovo deo Srbije, a drugi da je to nedopustivo.

Na konto toga, jedna naša poznata kafana objavila je snimak koji je nasmejao celu Srbiju. Naime, oni su uz svaki obrok tog dana servirali simbolično - jabuku, uz poruku:

NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE! Dua Lipa PRETERALA - Okačila fotografiju mape velike Albanije zbog koje je 2014 godine NASTAO SKANDAL!

- Pošto je i za "Apple" Kosovo Srbija, danas uz svaki obrok jabuka gratis od kuće - napisali su oni, a ispod snimka su se ređali komentari podrške i smeha. Pogledajte ispod.

A post shared by Vojin od onih Cucića (@kafanapavlekorcagin) on Jul 20, 2020 at 2:05am PDT