Autor: Informer.rs

29.07.2020.

09:22

Foto:

Magazin

U crtaću ''Tom i Džeri'' smo joj VIDELI NOGE dok juri mačka - Ova scena je ODALA NJEN LIK! Izgleda OVAKO!

Crtani film “Tom i Džeri” jedan je od najomiljenijih crtaća svih vremena, ali i godinama posle njegovog prikazivanja, postavlja se isto pitanje – kako izgleda vlasnica kuće kojoj se uvek vidi samo donji deo tela?

DA LI STE ZNALI? U Japanu muž i žena ne spavaju zajedno, evo zašto

Informer

Gledajući svakodnevnu borbu i nestašluke mačka Toma i miša Džerija, mnogi su godinama zamišljali kako izgleda vlasnica kuće u kojoj žive junaci ovog crtaća. Sve što se moglo videti su pokreti i velike kućne papuče.

29-1=30 DA, DA DOBRO STE VIDELI! Evo kako je to moguće... OVA MOZGALICA JE NAPRAVILA PRAVU POMETNJU NA INTERNETU!

U popularnoj kulturi ova sredovečna žena afričkoameričkog porekla poznata je kao “Mammy Two Shoes” najpoznatija je po tome što gledaoci nikad nisu imali prilike da joj vide lice. Zapravo, njen je lik napravljen prema američkoj glumici i pevačici Lilian Rendolf koja je na televiziji bila aktivna od 1930. godine sve do svoje smrti.

Informer

Najpoznatija je po ulogama u filmovima “It’s Wonderful Life”, “Magic” i “The Onion Field”, a svom liku u popularnom crtanom filmu je pozajmljivala glas od 1940. do 1952. godine.

"AFRIČKI" SLADOLED POVUČEN IZ PRODAJE! Mušterije su se žalile da ih poslastica asocira na...VLASNIK KAFIĆA JE MORAO DA REAGUJE!