14.10.2020.

11:12

Foto:

Magazin

ŠOK! Upala kod dečka na POSAO U VENČANICI i viknula: MATIČAR JE TU, potpisuj sada ili...

Ona je uzela stvar u svoje ruke i odlučila da se venčanje održi po svaku cenu, ne birajući mesto.

Naime, u robnoj kući Target u Las Vegasu, prolaznici su snimili mladu u venčanici sa sve maskom, koja je jurila okolo i tražila radnju svog verenika. Buduća mlada nije bila sama, imala je sve bitne osobe za održavanje venčanja, sveštenika, kuma i tip top sređenu deverušu.

Korisnik TikToka @boymom_ashley objavio je u petak dvodelni video, na kom prikazuje odlučnu buduću mladu kako maršira prolazima Targeta, tražeći svog verenika, rešena da se uda, sad ili nikad!

Mladoženja je, nakon što ga je verenica pronašla, ne znajući šta ga tačno čeka, ostao zatečen. Nije mogao verovati šta čuje. Verenica mu je jasno predstavila šta od njega želi:

Informer

-Imam verenički prsten na ruci več dve godine, sada je vreme da sve to ozvaničimo ili raskidamo. Prosto je, venčaćemo se sada ili nikada!

Kada je primetila da je veliki broj ljudi snima, okrenula se prema kamerama i poručila - Ćao ljudi, samo ga teram da se konačno skrasi.

Budući mladoženja je, nakon cele situacije uspeo samo da zamoli mladu, da razgovor nastave van prodavnica i kamera.

Par i njihovo društvo je napustilo prodavnicu, a osoba sa Tik Toka nije uspela snimiti i treći deo, gde bismo saznali da li je mladi par sada u braku ili ipak nije.

Nije sigurno da li je ovo bila samo mala zanimljiva nameštaljka za zasmejavanje mase i sticanje popularnosti, svakako mnogi su prekomentarisali da prisilan brak i nije bas najbolja ideja.

Mi ipak u svakom slučaju želimo mladom paru puno sreće.