03.12.2020.

16:20

Foto:

Magazin

Uključila je kameru i zaplesala, A ONDA JE NA VRATIMA UGLEDALA NEPOZNATOG MUŠKARCA! Pretrnula je od straha - OVAJ VIDEO JE POGLEDALO 40 MILIONA LJUDI!

Incident se dogodio 22. novembra oko 22 časa. Hannah Viverette se odmarala u svom stanu. "Volim da meditiram i plešem. Često postavim telefon da snima dok to radim" ispričala je 25-godišnjakinja iz Marylanda.

Nakon otprilike 15 minuta plesa Hannah je čula kako se pomeraju vrata balkona. U početku je mislila da je to vetar, sve dok nije bolje pogledala i ugledala čoveka kako stoji na balkonu. Snimak je objavila na TikToku, a dosad je pregledana skoro 40 miliona puta.

"Sve je stalo. Očekivala sam da će čak izvući nešto iz džepova jer nije vadio ruke iz džepova dok je zurio u mene i mrmljao stvari koje nisam mogla razumeti", prisetila se. 

Informer

Počela je vikati, na što je on pobegao, a ona se zaputila kod komšije i zvala 911. Policija je stigla nakon 40 minuta te su veoma brzo otkrili o kome je reč pošto je Hannah muškarca već viđala.

"Videla sam ga mnogo puta, ali samo u svom stambenom naselju. Nisam znala gde živi, ​​nisam mu znala ime, nisam znala ništa o njemu. Znam samo da je često nosio radnu odeću i da je uvek vozio beli kamion", rekla je i dodala da se i tad čudno ponašao prema njoj, zbog čega joj je bilo neprijatno.

"Zurio je u mene i trudio se da ja to prietim. Kao da je uživao u tome što se plašim" kaže devojka.

Informer

Nakon incidenta shvatila je da živi u zgradi preko puta njene, a policija ga je privela na razgovor. On je rekao da se popeo na balkon, ali je tvrdio da ga je ona pozvala.

Prenoćio je u ćeliji i biće uskoro izvačen iz stana, a do  te će biti izbačen iz stana. No u njemu će. decembra živeće preko puta nje, što je jako zabrinjava. 

Nakon incidenta Hannah se prisetila događaja koji se dogodio par meseci ranije. 

♬ original sound - Hannah v.

"Otprilike mesec dana nakon useljenja, probudila sam se usred noći i pronašla nekii notes pored kauča koji stoji kod mojih ulaznih vrata"

Notes je izgledao kao da pripada domaru ili osobi zaduženoj za održavanje zgrade pa je otišla u agenciju od koje je iznajmila stan i pokušala proveriti da li je neko od zaposlenih bio u njenom stanu.

Rekli su joj da prepoznaju jedno ime u notesu, ali nisu dali jasan odgovor. Promenili su joj bravu i uzeli notes.