13.03.2021.

12:55

Foto:

Magazin

OVA ŽENA JE "SKRATILA" ČELO ZBOG KOMPLEKSA! Ne verujete da je to moguće?! POGLEDAJTE! /FOTO/

Kamila je svoje čelo operacijom smanjila za tri centimetra.

- Znala sam da se pogledam u ogledalo i sve što bih videla je bilo ogromno čelo. Poslednjih nekoliko godina skrivala sam ga šiškama ili šeširima. Zadovoljna sam rezultatima operacije i sviđa mi se kako sada izgledam - rekla je Kamila koja ima dvoje dece.

Operisana je u februaru ove godine na klinici Ziba u Klivlendu u državi Ohajo. Operacija je uključivala uklanjanje kože s čela kako bi joj se smanjila veličina.

- Nekada mi je čelo bilo 8,5 cm, a sada je 5,5 cm. To je neverovatna razlika - dodala je.

Nakon operacije je morala da nosi zavoj pa ima ožiljak i oteklinu na rezu.

- Prvih nekoliko dana nisam mogla pravilno pomerati obrve, ali sada se to normalizovalo. Gornji deo čela još je utrnuo i mora proći neko vreme dok se osećaj ne vrati - ispričala je.

Ožiljak bi trebalo da zaraste u roku od nekoliko nedelja, ali Kamila je već zadovoljna rezultatima. Iako je dobila i neke negativne komentare, ne obazire se na njih. Sa svojom decom je takođe otvorena i veruje da svako sa svojim telom može da radi šta želi.

- To je nešto što sam želela da učinim za sebe i ne mogu biti srećnija s rezultatima - rekla je.

Otkrila je i kako je operaciju platila 7000 dolara.

Pre ove operacije je povećala i grudi, kako kaže zbog godina dojenja, i dodala je kako joj je taj oporavak bio bolniji nego ovaj sad.  Svima onima koji je kritikuju zbog operacija kaže kako je to njen lični izbor.

- Ako ovo čitate i želite da se operišete jer vam se nešto ne sviđa na vašem telu, učinite to.To je vaše telo. Ne slušajte što vam neko drugi govori - zaključila je.

Tagovi:
operacije čelo žena skratila čelo kamila koleman bruks