22.03.2021.

11:00

Foto:

Magazin

SVI TRAŽE MOMKA U ZELENOJ JAKNI KOJI JE VIĐEN U NOVOM SADU! Njeno pismo raznežilo je najtvrđa srca - DUGO JE RAZMIŠLJALA I ODLUČILA DA MORA DA GA PRONAĐE!

Papir na kojem je opisan mladić za kojim se uveliko traga na društvenim mrežama zalepljen je na autobusku stanicu i već danima svi korisnici ga ohrabruju da se javi autorki ove poruke.

"Traži se momak viđen na stanici u Novom Sadu oko oktobra meseca pored perona 8 i 9. Ima oko 25 godina i zelenu jaknu, vitke građe. Hodao je sa mnom praveći osmice dok sam gledala u Sunce i isti je ušao sa mnom u bus. Ja sam izašla u Srbobranu, a on je ostao u busu i išao do Subotice ili Sombora. Sedeo je dva sedišta ispred mene na drugoj strani. Mislim da je Lasta prevoznik bio u pitanju. Razmislila sam dobro i odlučila da moram dati sve od sebe da ga pronađem. Molim da mi se ne javljaju oni koji nisu on", napisala je devojka i ostavila svoj broj telefona.

Budući da se susret dogodio još u oktobru, čini se da je ovoj devojci trebalo dosta vremena da skupi hrabrosti i pokuša da pronađe mladića koji joj se dopao, bio je najčešći komentar na društvenim mrežama, dok su ostali korisnici nepoznatoj devojci poželeli sreću u potrazi.