14.08.2021.

23:17

Foto:

Magazin

KOLIKO STVARNO TRAJE "AKCIJA" KOD VEĆINE PAROVA? Ovo je REALNA ČINJENICA!

U istraživanju za svoju novu knjigu ‘Gola istina – Ultimativno se*sualno obrazovanje za odrasle’ otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dve minute.

Kod 27 odsto ljudi se*s u proseku traje od tri do sedam minuta, za 18 odsto užitak je neprekidan od 7 do 15 minuta, dok tek 12 odsto parova kaže da im se*s, odnosno sama penetracija, traje od 15 minuta do nekoliko sati. Kao glavne ‘krivce’ za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kome se se*sualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jedne minute.

Informer

Parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno

Više od 90 posto žena ne može da doživi orgazam u roku od dve minute, pa je u takvom se*su njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

– Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke – rekao je Fiš.

Dodaje da muškarci koji ne mogu odložiti orgazam dve minute od početka seksa, ali i oni koji ga ne mogu doživeti i nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebalo da posete lekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja se*sa zasigurno je i manjak želje za njim.