14.09.2021.

11:37

Foto:

Magazin

TRENDI BOJE ZA SLEDEĆU GODINU! Od narcis-žute do bosiljak-zelene

Modne kolekcije za sledeće proleće i leto "obojiće" deset upečatljivih boja, a pet boja slabijeg intenziteta biće im komplementarno.

Miks deset izabranih boja, kako su ocenili stručnjaci iz "Pantona", trebalo bi da nam vrati optimizam u svet posle pandemije, kad će ljudi samo želeti da se zabavljaju, a takva su i imena dodeljena bojama.

 - Topla nijansa žutog narcisa (Daffodil) odiše srdačnošću i otvorenošću za nova iskustva, dok jaka roze nosi nagoveštaj (Innuendo) uzbudljivih noćnih provoda. Spun šugar plava donosi lakoću šećerne vune, a koka moka ukus popodnevne kafe u gradu s najboljim prijateljima -  opisuje se u saopštenju "Pantona".

Informer

Boje moderne za narednu godinu

Prateće, blage nijanse koje se lako kombinuju uz sve ostale su: snežnobela, tamnosiva nijansa makovog zrna, nežna boja kože, svetlosiva i svetlozelena, boja bosiljka.

Luksuziranje: "Balensijagina" nova tašna od 2.000 dolara

Dizajneri modne kuće "Balensijaga" ponovo šokiraju. Najnovija torba za kupovinu u karo dezenu sa dužim ručkama košta 2.090 dolara. Dok većina u Srbiji s podsmehom komentariše da je ovaj model isti kao nekadašnje "krmače" idealne za pijacu, "Balensijagin" model je izrađen od 100 odsto teleće kože!

Tagovi: