10.11.2021.

14:15

Foto: Pixabay

Magazin

ŠTA IZBOR KUĆNOG LJUBIMCA GOVORI O VAMA? Pse vole emotivni ljudi, a mačke...

Na primer ako želite da udomite psa, to pokazuje da ste emotivni. Pas voli i privržen je svom vlasniku apsolutno i uvek, ceo svoj život. Svaki dan koji pas provodi sa vama je najsrećniji u životu vašeg psa. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovekov prijatelj. Oni poštuju i cene svog vlasnika, čime dokazuju da da vas niko nikada neće voleti koliko vaš pas.

Mačka – mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas, dokle god joj obezbeđujete dovoljno hrane mačka uglavnom može sama. Zbog toga što se o njoj ne morate preterano mnogo brinuti ukoliko maštate da nabavite mačku bezbrižni ste.

Informer

Mačka ne zahteva tu količinu pažnje koliko pas

Ribice – imate strah od obaveza. Ribama je zaista neophodna minimalna briga, pa nisu velika obaveza.

Zmija – ukoliko posedujete zmiju ili maštate da je posedujete kao kućnog ljubimca neustrašivi ste. Vi ste osoba uvek spremna za nove avanture, i retko čega se bojite.

Hrčak – ukoliko maštate o hrčku, zabavna ste osoba. Kao što hrčak obožava točak koji se vrti i da se oko njega nešto stalno dešava takvi ste i vi, volite zabavu i često se smejete.

Egzotične životinje – Ukoliko ste ljubitelj egzotičnih životinja za vas se može reći da ste pomalo hladnokrvni. Egzotične životinje je nešto pripitomiti, njima više odgovara njihovo prirodno okruženje nego zatvorenost između četiri zida.