Autor: Informer.rs

22.12.2021.

09:05

Foto:

Magazin

ČOVEČE, ŠTA PRIČAŠ, BRE? Popularni glumac NAPLJUVAO BIVŠU suprugu, a ovako je govorio o Džej Lo kada su RASKINULU

On je gostovao u emisiji kod Hauarda Sterna kada je izjavio da ga je brak gušio, pa je indirektno optužio Dženifer Garner za njegov alkoholizam. Glumac je poznat po tome što je braku kockaro, varao i alkolisao se.

-  Verovatno bih još uvek pio. To je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam bio srećan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rešenje -  rekao je Ben.

Međutim, iako je sada srećan u ljubavi sa bivšom Dženifer Lopez, zanimljivo je da je 2004. godine kada su raskinuli imao isto loše reči za svoju nekadašnju ljubav.

Očigledno je Aflek neko ko kada raskine vezu sa nekim koga je voleo, nastavlja javno da pljuje po medijima tu osobu.

 - Nikad nisam trebao da se verim i idem tim putem. Mislio sam da ću hteti određene stvari, ali nisam. Izgubio sam se i osećao se jadno, odvratno i kao da se gušim dok sam bio u vezi s njom- pričao je Ben nakon raskida sa pevčicom.

Priznao je kako se osećao očajno dok je bio s pevačicom, kao i da žali zbog jedne stvari, a reč je o njenom spotu za pesmu "Jenny from the Block". Naime, Ben je naglasio kako mu teško pada što se pojavio u videu.

 - Ako moram da navedem jednu stvar zbog koje veoma žalim, to je onda spot za "Jenny from the Block". Ipak, to je sada ostalo iza mene i nastavio sam dalje - rekao je tada on.