Autor: Informer.rs

14.01.2022.

11:26

Foto: Printscreen You Tube Celebrity Spandex HD

Magazin

NEKADA JE BILA BOMBA U "ČUVARIMA PLAŽE", A ONDA JE BANKROTIRALA! Danas je niko ne prepoznaje i ima višak kilograma - evo kako glumica SADA IZGLEDA (FOTO)

Plavokosa glumica povećala je grudi za potrebe snimanja serije, da bi ih kasnije smanjila. Bila je pravi raj za muške poglede, iako je Pamela tada bila najpopularnija.

Zgodna plavuša danas uopšte više ne izgleda onako kako je nekada delovala. Ima 50 godina i potpuno se promenila. Nabacila je višak kilorama, a na ulici je niko ne prepoznaje.

Nakon završetka popularne serije "Čuvari plaže", Nikol nije ostvarila neku zavidnu ulogu, a ubrzo je i bankrotirala.

2018. godine šokirala je javnost kada je priznala da ju je zlostavljao kolega kada je imala samo 14 godina. On je odbacio optužbe, ali je  priznao je da su imali intimni odnos kad je njoj bilo 18 godina.

Nikol je trebala da se pojavi u novom dokumentarcu za pomenutu seriju, zajedno sa Pamelom i Dejvidom Heselhofom.

 - Postojala je klauzula u ugovoru koja je navodila da se ne smemo ugojiti ili smršati 2 kilograma. Imala sam 19 godina tada i moja težina nije oscilirala. Nisam morala ni da vežbam! Uopšte sebe nisam doživljavala kao seks simbol. Više sam osećala posledice toga što su me nazivali ku*vom, što mi je smetalo jer nikad to nisam bila... I nisam glupa kao što su neki smatrali - rekla je tada Egert.