Autor: Informer.rs

15.01.2022.

09:06

Foto:

Magazin

POPULARNI GLUMAC SE RAZVEO 3 PUTA, A OVAJ DETALJ O RAZVODU ĆE VAS ŠOKIRATI! Evo šta je simbolika broja 33

Od davnina je poznato da je glumac "Nemoguće misije" odan sajentologiji, kao i da je ovo učenje glavni krivac zbog kojeg se ženio i razvodio poslednjih godina. Isto tako, na internetu kruže priče da je Kruz zbog odanosti ovoj crkvi odlučio da ćerku Suri, koju je dobio u braku sa Kejti Holms, ne vidi više od 15 godina.

Zanimljiva je činjenica da se Tom od svake supruge rauveo kada je ona napunila 33 godine. Kako bi se određena žene udala za Kruza, ona je navodno morala da ima određeni broj godina, ali i da prođe testove od strane Sajentološke crkve.

Informer

Tom i Kejti

Prema "New York Daily Newsu", 33 je značajan broj u sajentologiji i poznat je kao "Majstorski učitelj", a simbolizuje altruizam.

Mimi Rodžers je bila u braku sa Tomom u periodu između 1987. i 1990. godine, a ona je i uvela Toma u sajentologiju i navela ga da odlaze na "savetovanje". 

Kruz je takođe bio u braku sa Nikol Kidman koja nikad nije pristala da bude deo sajentologije, pa je opisivana kao problematična, zbog čega se par kasnije i razveo.

Informer

Tom i Nikol

Od 2006. do 2012. godine, Tom je bio oženjen glumicom Kejti Holms, sa kojom ima ćerku Suri, koju nije video oko 15 godina.

Kako njegova ćerka nije članica crkve, isto kao i Kejti, oni smatraju da nema nikakve razlike između dece i odraslih osoba, pa su navodno zabranili Tomu da viđa Suri.