27.01.2022.

18:51

Foto: Pixabay

Magazin

Porodica kupila kuću, a onda ispod kamenih ploča u dnevnoj sobi OTKRILA SABLASAN PRIZOR I TO JE BIO TEK POČETAK

Tada su njeni roditelji kupili imanje staro 1.000 godina da bi ga koristili i kao pansion, ali se u decenijama koje su usledile na tom mestu dogodilo mnogo pojava zbog kojih je ova kuća dobila reputaciju uklete.


Naime, tokom godina, porodica je u zemlji i oko kuće našla niz čudnih predmeta koji ulivaju strah u kosti.


Nakon sablasnog otkrića, Džon je odneo kosti specijalisti koji ga je posavetovao da to "definitivno nisu životinjske kosti", što znači da, kako je navela Kerolajn, „misterija čiji su ostaci i zašto su zakopane bodežima tek treba da bude istražena."

Pre nekoliko godina, Džon je takođe otkrio dobro očuvanu 500-godišnju mumificiranu mačku unutar zida tokom renoviranja.

Kerolajn veruje da je mrtva životinja, koja je bila u dobrom stanju zbog očuvanog krečnog maltera u zidovima, smeštena tamo kako bi veštice držale dalje od kuće.


Ovo nisu bila jedina strašna otkrića u ovoj kući: njen muž otkrio je više kostiju ispod stepeništa sobe u prizemlju, među kojima su bile vilica, kičma, butna kost i lobanja.

Veruje se da je ova gostionica izgrađena na drevnom paganskom groblju, a zbog onoga što se dešava u njoj, postala je pravi raj za ljubitelje paranormalnih pojava prenosi "Mirror".


Iako drevna gostionica datira iz 1145. godine, naselje i zgrada datiraju iz još starijeg perioda. Veruje se da su u njemu nekada bili robovi, katolički monasi i klesari koji su izgradili lokalnu crkvu Svete Marije.
Da stvar bude još jeziva, Kerolajn sumnja da su dve zgrade povezane još neotkrivenim tajnim podrumom i prolazom.