29.01.2022.

19:49

Foto: Printscreen tiktok/stirofbeaty

Magazin

Devojka saznala da je verenik vara sa najboljom drugaricom, a onda im priredila osvetu o kojoj bruje milioni ljudi

Naime, devojka je trebalo da se uda za čoveka za koga je mislila da je ljubav njenog života - sve dok nije otkrila da je vara sa njenom najboljom prijateljicom.

Kako bi im se osvetila, odlučila se na neobičan korak. Odlučila je da pozove zlataru i da bivšoj najboljoj drugarici pokloni nakit sa posebnom porukom.

- Zdravo, upravo sam saznala da me verenik vara sa mojom najboljom prijateljicom. Bliži se njen rođendan i želim da joj poklonim ogrlicu za rođendan sa posebnim natpisima da svi znaju kako je ona - pisalo je u poruci koju je na Tik toku objavila radnica u zlatari.

- Možete li, molim vas, da napišete 'Ti si k.... na jednoj od ogrlica, a na drugoj 'J... se', ta je namenjena njemu. Hvala vam - precizirala je prevarena žena u poruci.


Radnica je objavila snimak pravljenja ovog posebnog nakita, i navela da je uz ova dva dodala još jedan, sa natpisom 'kraljica', koji je bio namenjen devojci koja je pretrpela prevaru.

- Spakovala sam joj to za poklon kako da je podseti da je kraljica i da zaslužuje bolje - napisala je radnica.


Video je postao viralan, privukao je više od 1,5 miliona pregleda, a ljudi su pisali da bi voleli da su videli izraz lica žene i mladića kada su dobili nakit.