31.01.2022.

09:10

Foto: Fotoilustracija/Pexel/Pixabay

Magazin

Žena se vratila sa posla kući, a kad je pogledala kroz prozor IZBEZUMILA SE! Ono što je videla u svom dvorištu JE JEZIVO!


Na zlokobnom umetničkom delu prikazan je klovn koji sa jedne strane drži sveću, a na drugoj je ispisan odlomak iz Biblije. Prošle nedelje se misteriozno pojavio u zadnjoj bašti porodice iz Belfasta.

Bez ideje odakle dolazi, ko ga je stavio u svoju baštu ili šta znači, porodica je ostala "poremećena".

"Kada smo moja žena i ja otišli ​​na posao ujutru, kao i obično, nije ga bilo. Ali kada je sredinom popodneva stigla kući sa naše dve ćerke, pogledala je kroz prozor i primetila to", rekao je Mark (38) za Belfast Telegraf.

Nakon što mu je njegova uplašena žena poslala sliku, Mark joj je rekao da ne dira ništa dok se ne vrati kući s posla.

"Moja žena je očigledno bila izbezumljena. Neko bi morao da prođe kroz našu kapiju i da se spusti niz stepenice da bi je postavio tamo — i namerno da je postavi tako da bude okrenut prema prozoru da bismo je videli."

Fotografiju možete videti OVDE.

Već uznemiren slikom, stvari su se samo pogoršale kada je Mark podigao ploču i otkrio natpis na poleđini.

"Glasala je: Neka svetli tvoja svetlost, Matej 5:16", rekao je.

Stih se odnosi na "proslavljanje svog Oca koji je na nebesima" i hrišćani ga često citiraju kako bi podstakli dobrotu i ponos u svojoj veri.

"Proverio sam kod komšija da vidim da li su videli nešto slično, ali to smo bili samo mi", rekao je on i dodao da je takođe pitao na društvenim mrežama da vidi da li još neko zna nešto o sablasnom klovnu ili da li se neki pojavio u njihovoj bašti. Neki su nagađali da bi slika mogla biti zlokobna taktika koju koriste provalnici da "označe kuće", ali Mark je odbacio ovu teoriju rekavši da ploča nije vidljiva sa ulice.

Drugi su pravili poređenja sa klovnom ubicom iz horor pričr Stivena Kinga IT.

Odlučili su da ne prijave incident policiji.

"Na kraju smo je bacili u kantu i rekli našoj deci, koja su oboje mlađa od pet godina, da je to bila glupa slika", rekao je on za Belfast Telegraf.

"Najviše uznemiruje zašto je to učinjeno. Zašto baš naša imovina? Nemamo pojma ko bi ovo uradio, ali sa dvoje dece kod kuće, to je tako uznemirujuće."