14.02.2022.

17:21

Foto:

Magazin

OČISTITE KUĆU OD NEGATIVNE ENERGIJE! Evo kako da OKADITE svoj dom!

Osim štetnih zračenja poput kosmičkih, podzemnih ili od tehničkih uređaja, u prostoru se zadržava i energija ukućana, u slučaju da ste se uselili u kupljeni ili iznajmljeni stan energija prethodnih stanara. Isti sistem možete da primenite i ako ste hronično umorni, muči vas nesanica, imate noćne more ili vas obuzimaju crne misli u vlastitom domu

Podizanje energije

Pre nego što pristupite energetskom čišćenju, obavezno odradite klasično fizičko spremanje stana, a potom upalite kamfor. Da bi efekat bio još bolji razmestite pomalo neupaljenog kamfora u sva četiri ugla sobe. Njegova aroma deluje na dubokom nivou i rasteruje negativnu energiju koja često izaziva nemir, neslogu i koči napredak u kući.

Možete takođe zapaliti suvo lišće lovora, žalfiju, tamjan, cimet, lavandu, matičnjak, majčinu dušicu, origano, bosiljak, naravno isključivo u sušenom obliku. 

Informer

Zapalite suvo lišće lovora, žalfije, lavande, origana

Za podizanje opšte pozitivne energije, dobro je i celu kuću poprskati čistom izvorskom vodom u koju treba dodati ulje od lavande. Ovo pomaže punjenju vazduha negativnim jonima koji uravnotežuju preveliku količinu pozitivnih jona koje stvaraju televizor, kompjuter i drugi električni aparati.

Informer

Kuću poprskajte čistom izvorskom vodom u koju ste dodali ulje od lavande

Takođe, pranje podova posoljenom vodom povećava nivo energije u kući, a neutrališe i negativna delovanja. Sunđerom, natopljenim slanom vodom, obrišite i vrata, namještaj i zidove. Operite njime i kupatilo.

Narodna verovanja

Ako vam to nije dovoljno, evo i par saveta iz nekih narodnih ili duhovnih tradicija koji navodno deluju. Posle ovakvog spremanja stana, poprskajte malo svaku prostoriju svetom vodom (recimo voda svete reke, voda posvećena molitvama) i obratite pažnju na pragove i uglove, jer se na tim mestima najviše skupljaju negativne sile.

Informer

Poprskajte malo svaku prostoriju svetom vodom

Ako je neko od ukućana bolestan, stavljajte mu pored kreveta čašu sa svetom vodicom i menjajte je svakog jutra. Isto uradite i ako deca loše spavaju, noću plaču i imaju more.

Flora i fauna

Ako se budite s glavoboljom i imate noćne more, nesanicu i osećate neobjašnjiv strah, stavite ispod kreveta nekoliko plodova divljeg kestena. On navodno ima sposobnost da neutrališe loše uticaje. Kako bi rasterali negativnu energiju, koristite sobne biljke s bujnom krošnjom i biljke s karakterističnim mirisom. Nepotrebnu energiju i štetna zračenja upijaju i biljke s debelim listovima, recimo aloe vera.

Informer

Štetna zračenja upijaju i biljke s debelim listovima poput aloe vere

I kućni ljubimci, psi i mačke su nepogrešivi radari u pronalaženju štetnih zona u kući. Mačke obožavaju negativne zone, a psi ih ne podnose. Ako mačka voli da spava na određenom mestu, za vas je bolje da to mesto izbegavate.

Informer