15.02.2022.

18:09

Foto:

Magazin

SANJALI STE "VRELU AKCIJU" U JAVNOSTI? Nećete verovati ŠTA TO ZNAČI!

Ako u poslednje vreme u snovima stalno "prevrćete" vruće scene se*sa, a ne znate šta je razlog tome, ovaj erotski sanovnik će vam sigurno biti od pomoći.

Traženje mesta za se*s


Ako sanjate da sve vreme sa partnerom tražite pogodno mesto za se*s, to može da znači da vam nedostaje intimnosti u vezi ili da se u vaš se*sualni život ušunjala monotonija. Ukoliko vam je traženje pogodnog mesta pritom i mučno, podsvesno ste zabrinuti za budućnost vaše veze.

Golotinja

U slučaju da se u snu nađete nagi, strahujete od razotkrivanja sopstvenih aktivnosti, kao i od osude. Ako nastojite da sakrijete svoju golotinju, ne želite da se otkrije neki deo vaše ličnosti, a ako vidite nagu osobu koja vam je odbojna, verovatno se pribojavate prave istine o toj osobi.

Informer

Čin intime

Se*s u javnosti

Prijatelji ili članovi porodice koji kritikuju vašeg partnera ili vaš odnos mogu da podstaknu snove o se*su na javnom mestu. To ujedno može da bude i strah od izloženosti vašeg odnosa. Takođe, može da upućuje na osobu koja ne želi da pristane na neki odnos koji bi možda bio teško prihvaćen u njenoj bližoj okolini.

Se*s sa strancem

Prema teoriji čuvenog psihoanalitičara Karla Junga, svaka osoba ima svoju žensku i mušku stranu ličnosti - animus je muška energija žene, dok je anima ženska energija muškarca. Kod se*sa sa strancem suprotnog pola reč je o ravnoteži anime i animusa, spajanju muškog i ženskog aspekta vas samih. Ukoliko se*s nije traumatičan, može da bude znak ličnog rasta i razvoja.

Se*s sa poznatom osobom

Iako možda stvarno imate želju da spavate s Džordžom Klunijem, se*s sa poznatom osobom u snu ima potpuno različito značenje. Reč je o želji da dobijete više pažnje, slavu, bogatstvo, odobravanje ili ojačate društveni status.

Trojka

Snovi u kojima imate seks sa više osoba simbolišu vašu želju za više oslonca u životu, ali i narušeno samopouzdanje. Ako sanjate dominantnu ženu, najverovatnije vam nedostaje nešto u emotivnoj sferi.

Preljuba

Ako sanjate da varate partnera, nema razloga za paniku. Reč je o poteškoćama i nesigurnostima koje se javljaju u vezi. Ukoliko ste u snu vi osoba koja vara, verovatno osećate krivicu zbog nečega. U slučaju da ste prevarena strana, ne budite previše sumnjičavi - čin preljube nije stvaran, ali vaša nesigurnost jeste.

Informer



Se*s s bivšim

Ne, to ne znači da želite da ponovno budete s tom osobom, već najverovatnije još uvek razmišljate o nekim nerazrešenim osećanjima. Ako ste u vezi s novim partnerom, san može da bude znak strahova u toj vezi. Obratite pažnju na prirodu se*sualnog iskustva i na to kako ste se osećali, to će vam dati uvid u to kakve emocije gajite prema bivšem.

Gej se*s

Ako na javi niste homoseksualne orijentacije, a sanjate se*s sa osobom istog pola, reč je o vašem samopouzdanju. U zavisnosti od toga kako se san završava, uglavnom se radi o prihvatanju onih delova vaše ličnosti koje, iz nekog razloga, niste prihvatali ranije. Homose*sualni se*s s prijateljem može da označava neke nesuglasice među vama, nesigurnost oko prijateljstva ili neki kvalitet, odnosno talenat koji on poseduje, a vi ga želite.